• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sıvı Probiyotik Var mı?

Ahmetcan

Paylaşımcı
Aldığım entrobac topak topak oldu birde o kadar kullanmama rağmen hala baya duruyor. Sıvı hali var mı Gervit-W gibi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aldığım entrobac topak topak oldu birde o kadar kullanmama rağmen hala baya duruyor. Sıvı hali var mı Gervit-W gibi?
Kapağı açık entrobac in resmini çekip bir ekleyin bakalım sıvı probiyotik oluyor ama ben önermiyorum 👍

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 40036
Artı olarak kokusunu da sevmiyorum o yüzden Gervit-W gibi bir türü var mı hem pratik hem de kokusuz.
Entrobac ın kokusunun kuşunuz açısından bir problemi yoktur zaten çok ağır bir kokusu da yok o yüzden böyle faydalı bir üründen bu kadar kolay vazgeçmeyin. Ürün bozulmuş gibi duruyor yenilemenizde fayda var. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ürünü cam kavanozda saklarsanız bozulma vs. olmuyor. Ben @mamaist ten yanlış hatırlamıyorsam nisan ayında almıştım. Hala hiçbir topaklanma vs olmadı. Bozulmadığı için kullanmaya devam ediyorum. Öncesinde plastik kutuda olanlarda alıyordum ve üç ay bile olmadan bozuluyordu.
Cam, mutfakta daha sağlıklı olduğu gibi kuşlarımızın ilaçları içinde sağlıklı. 😊

Üst Alt