turgay.cab
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Halsizlik. Sıvı dışkı. Düşük kanatlar.
- Hastalık Belirti Tarihi
- 27 May 2022
Merhabalar. Normalde çok canlı olan kuşum son bir kaç gündür halsiz ve hep uyuyor. Dışkısı çok sıvı. Kanatları normalden daha düşük ve çok uçmuyor. Yem yemesi normal sayılır, ara ara yemliğe inip bir iki yemlenip geri çıkıyor.
Kuşum insanlara çok alışkın ve eline gelir ağzına bile girer ama kendisine el ile dokundurtmazdı. Bugün ilk defa elimin altına girdi ve diğer elim ile kafasını okşattırdı.
Bulunduğum yerdeki bir petshop dışkısının fotoğrafından kuşun böbreklerinin rahatsız olduğunu ve suyuna birer tutam tuz ve şeker koymamızı önermişti.
Ümraniye ademyavuz mahallesi yakınlarında muhabbet kuşlarından anlayan bir veteriner baktım ve "MediVet" isimli bir yer buldum. Ancak hakkındaki yorumlar kanatlılardan pek anlamadıkları yönündeydi.
Yorum ve önerileriniz benim için çok değerlidir. Teşekkürler.
Kuşum insanlara çok alışkın ve eline gelir ağzına bile girer ama kendisine el ile dokundurtmazdı. Bugün ilk defa elimin altına girdi ve diğer elim ile kafasını okşattırdı.
Bulunduğum yerdeki bir petshop dışkısının fotoğrafından kuşun böbreklerinin rahatsız olduğunu ve suyuna birer tutam tuz ve şeker koymamızı önermişti.
Ümraniye ademyavuz mahallesi yakınlarında muhabbet kuşlarından anlayan bir veteriner baktım ve "MediVet" isimli bir yer buldum. Ancak hakkındaki yorumlar kanatlılardan pek anlamadıkları yönündeydi.
Yorum ve önerileriniz benim için çok değerlidir. Teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
923.2 KB Görüntüleme: 10
-
1.3 MB Görüntüleme: 9
-
1 MB Görüntüleme: 10
-
1.1 MB Görüntüleme: 10
-
1.2 MB Görüntüleme: 10
-