• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sitenin kötülüğü ve insanların kendini dev aynasında görmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeLomolo

Yeni Üye
Gerçekten kötü bir deneyim oldu tamam siz en iyisiniz en bilgilisiniz insanları hem azarlayın sonra kötü bir mesaj olmamasına rağmen 2 kişi flan saldırın şimdi bunada kilit atarsınız yazık Allah razı olsun şimdiye kadar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ama tutumunuz hiç iyi değil

betul.a

Aktif Üye
Bu konuyu görünce çok şaşırdım, neler döndüğünü merak edip eski konuyu komple okudum. Bir kez daha şaşırdım. Soruları soran sizsiniz, nasıl bir cevap almayı beklemiştiniz? Size karşı haksız bir çıkış, saldırı göremedim. Kuşunuzun durumu yüzünden tedirgin ve gergin olabilirsiniz anlıyorum ama düşünerek yazı yazın lütfen. Önceki konuda da söylendiği gibi kimse buradan maaş almıyor. İnsanlar vakit ayırıp yardım etmeye çalışıyor. (y)
Ayrıca kuşunuzun iyileşmesini temenni ediyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haksızsınız. Yapmamanız gereken birşey yapmışsınız sonucunda size yapılması gerekenler söylenmiş ne söylenmesini isterdiniz. Vicdanınızı böylemi rahatlatacaksınız. Elinizden gelen hiçbirşeyi yapmayıp başkalarını suçlayarak mı? Kimse sizi zorla tutmuyor beğenmiyorsanız çıkış yapabilirsiniz. Yarın başka üyelikle gelmeyin lütfen!!!

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bravoooo👏👏👏👏👏
Size tüm yolları gösterdik en ucuz en etkin ilaçları söyledik, seferber olduk
Karşılığında sürekli daha daha daha başka evde ne yapabilirim yazdınız, söylediklerimizi yapmadınız
Başka evde alternatif aradınız
Şimdi de kalkmış sitenin kötülüğünü dev aynasını yazmışsınız
Sorumsuz olmak sanırım tam anlamıyla budur
Bencil insan küçücük kuşa oyuncak muamelesi yapan ve bunu iç rahatlatma olarak kendine çeviren karşı tarafı suçlayan biz değiliz
Günde yüzlerce kuş sahibi ile görüşüyoruz çare arayıp Allah razı olsun alıyoruz
Samanlıkta iğne arıyoruz ve bunu karşılıksız yapıyoruz
Hiç kimse bana dev aynasında kendini görüyor diyemez😡heleki bencil sorumluluğunu yerine getirmeyen bir çocuk asla bunu söyleyemez😡
Küçücük bir ilaç sürmeyen biri hiç diyemez😡
Önce büyü sonra karşıma gel !!!!!!!
Cevap verdikçe soru soran ben değilim anlamayan sizsiniz
Daha 40 fırın ekmek yemen gerek kuş bakmak, konuşmak için
Tekrar konu açarsanız engellerim sizi
Şimdi gidin ve geri gelmeyin
Amacımız kuşlara yardımcı olmak, anlamıyorsanız yapabileceğimiz hiç bir şey yok

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Size ne anlatılsa, ne söylense duvarla konuşmaktan farksız gibi. Kendinizi ifade edebilmeyi öğrenin. İnsanların yanlış anladığını düşündüğünüz yazım şekillerinizi düzeltmek ile başlayabilirsiniz. (Bir de yaklaşım şekliniz ve düşünce yapınızla tabi..) Herkes sizin bakış açınızla aynı olamaz. Herkes aynı dili konuşamaz. Bir iki cümleyi fazladan yazacaksınız ama bunun sonucunda anlaşılacaksınız. Ve sizi anlayamamış olmalarımız bizim hatamız değil sizin hatanız olur. Kendinizi her alanda geliştirmeye bakın gerek kendiniz için gerek kuşunuz hakkında. Burada insanları veya siteyi yargılamadan önce aynaya dönüp bir kendinize bakın. Bakın sadece 2 kişi değil genel olarak birlerce forum üyeleri size hatalı olduğunuzu söylüyorsa dönüp cidden kendinize bir bakmanız gerekir. Size karşı kimse kendini yüceltmedi, aksine sizinle aynı olduğumuzu da söyledik. Anlatamama gibi anlamada da probleminiz var.

koraykbl

Aktif Üye
Arkadaşlar. Konu ne bilmiyorum ama bunu yazan arkadaş evet çok üst perdeden ve kötü bir üslupla yazmış fakat biraz sakin olarak konuşsak daha iyi olmazmı? Bende bu formda yeniyim ve akvaryum vb. Diğer formlardada üyeliğim var. Oralardada bu olaylar çok oluyor ve maalesef yapacak hiçbirşeyimiz yok. Yönetici arkadaşlara bunların denilmeside cidden kötü ama onlarda birazdaha sakin olup çok ağır konuşmadan arkadaşı uyaradabilirsiniz. Bu arada konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum. Bu formada yeniyim ve buradaki herkes değerli vaktinden ayırıp sizlere yazı yazıyor ve sizlere vakit ayırıp elindeki tüm imkanları kullanıyor. Sonuç olarak bu bir oyuncak değil ve ani durumlarda veterinere götürlemeyecekse alınmaması gereken bir canlı. Sonuçta burada herkesin canı olduğu gibi onlarında var. Paranız veya imkanınız buna elvermiyor olabilir belki ama o zamanda ailenizden yardım eli alabilirsiniz. Evet 2 tarafta çok siznirli ve gergin ama bu konuyu lütfen bir kavga gibi götürmeyelim. Eğerki bir şikayetiniz varsa site sahibimiz Şehmuz BAKIR beye yazabilirsiniz. Kendisi her türlü sizlere yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar. Konu ne bilmiyorum ama bunu yazan arkadaş evet çok üst perdeden ve kötü bir üslupla yazmış fakat biraz sakin olarak konuşsak daha iyi olmazmı? Bende bu formda yeniyim ve akvaryum vb. Diğer formlardada üyeliğim var. Oralardada bu olaylar çok oluyor ve maalesef yapacak hiçbirşeyimiz yok. Yönetici arkadaşlara bunların denilmeside cidden kötü ama onlarda birazdaha sakin olup çok ağır konuşmadan arkadaşı uyaradabilirsiniz. Bu arada konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum. Bu formada yeniyim ve buradaki herkes değerli vaktinden ayırıp sizlere yazı yazıyor ve sizlere vakit ayırıp elindeki tüm imkanları kullanıyor. Sonuç olarak bu bir oyuncak değil ve ani durumlarda veterinere götürlemeyecekse alınmaması gereken bir canlı. Sonuçta burada herkesin canı olduğu gibi onlarında var. Paranız veya imkanınız buna elvermiyor olabilir belki ama o zamanda ailenizden yardım eli alabilirsiniz. Evet 2 tarafta çok siznirli ve gergin ama bu konuyu lütfen bir kavga gibi götürmeyelim. Eğerki bir şikayetiniz varsa site sahibimiz Şehmuz BAKIR beye yazabilirsiniz. Kendisi her türlü sizlere yardımcı olacaktır.
Merhaba günlerdir yazıyoruz fakat soruyu yanıtlayıp, açıklayıp farklı bir alternatif isteniyor
Amaç tartışmak vs değil
Bizler binlerce hastaya el uzatmaya çalışan gönüllüleriz, evde yapılabilecek tedaviyi öneririz olmazsa
Veteriner hekime yönlendirme yaparız
Fakat küçük bir parmağa ilaç sürülse çoktan geçmişti, her soruya cevap verdim
Bizlerde bir yere kadar sabırlıyız
İlerleme olmuyor kişi dinlemiyor, alternatif yollar arıyor elinde ilaç var 1 defa sürüyor daha ne yapayım diyor
Tekrar sürün diyorum daha ne yapayım yazıyor, konuyu okuyun lütfen
Çoluğumuzdan çocuğumuzdan vakit ayırıyoruz 1 can için yardım eli uzatıyoruz
Üzerine azarlayıp dev aynasındasınız yazılıyor
Şehmus BAKIR hocamızın yönetiminde Mod yöneticisi olarak uyarımı yaptım
Hocamızda görünce yazacaktır
Buyrun okuyun lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Gerçekten kötü bir deneyim oldu tamam siz en iyisiniz en bilgilisiniz insanları hem azarlayın sonra kötü bir mesaj olmamasına rağmen 2 kişi flan saldırın şimdi bunada kilit atarsınız yazık Allah razı olsun şimdiye kadar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ama tutumunuz hiç iyi değil
Geçmiş mesajlarınızı okudum ama ben bir azarlama,bir hakaret göremedim? Derdiniz nedir onu da anlamadım 🙄 Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış gereken herşeyi yazmış ne istiyorsunuz bir can bakıyorsaniz onun herşeyi ile mükellefsiniz aksı takdirde tüm vebali üzerinizdedir 👍 Bakamıyorsaniz sahiplendirin bu ayıp değil ona iyiliktir.Ben konunuzda malzeme için size yardımcı olacagimi da belirttim özelden ulaşın dedim insanız her zaman bütçemiz iyi olmuyor olabilir bunda gocunacak birşeyde yok.Forum sizin için kötü deneyim olmuş olabilir ama burada olan herkes için iyi deneyim ve herkes bir aile gibi davranıyor bu bize yeterlidir kalmak istemeyene biz zorla kal demiyoruz edebiyle kalaninda basimiz üzerinde yeri var.Tekrar diyorum Kuşun ihtiyaçları için bana mamaist Whatsap hattımızdan ulaşabilirsiniz gerekli olan herşeyi o minik can için yollarım yada bakmayacak durumda iseniz vaktiniz yoksa Sahiplenebilirimde daha iyi bakacagimdan emin olabilirsiniz 😊

koraykbl

Aktif Üye
Merhaba günlerdir yazıyoruz fakat soruyu yanıtlayıp, açıklayıp farklı bir alternatif isteniyor
Amaç tartışmak vs değil
Bizler binlerce hastaya el uzatmaya çalışan gönüllüleriz, evde yapılabilecek tedaviyi öneririz olmazsa
Veteriner hekime yönlendirme yaparız
Fakat küçük bir parmağa ilaç sürülse çoktan geçmişti, her soruya cevap verdim
Bizlerde bir yere kadar sabırlıyız
İlerleme olmuyor kişi dinlemiyor, alternatif yollar arıyor elinde ilaç var 1 defa sürüyor daha ne yapayım diyor
Tekrar sürün diyorum daha ne yapayım yazıyor, konuyu okuyun lütfen
Çoluğumuzdan çocuğumuzdan vakit ayırıyoruz 1 can için yardım eli uzatıyoruz
Üzerine azarlayıp dev aynasındasınız yazılıyor
Şehmus BAKIR hocamızın yönetiminde Mod yöneticisi olarak uyarımı yaptım
Hocamızda görünce yazacaktır
Buyrun okuyun lütfen
Evet konuyu pkudum ve burada mod yönetim %100 haklı. Çünki evdeki şeyler ile bir hayvan bakılmaz. O mantığa göre veterinerlere gerek kalmaz. Evde beslediğiniz o minicik kuşlar yeri gelince bir sopuk çarpması veya mevsim geçişinden ölebilen hayvanlar. Ayrıca Şehmuz hocamız sizlere yardımda etmeyi taklif etmiş. Evet imkanınız yoktur ama veterinerlerde insan ve onlara durumu açıklayınca sizlere eczaneden şu ilacı alıp kullanın diyebiliyorlar. Şahsen kedilerim için bu durumu yaşadım. Şuan evimde 2 kuş, balıklarım, kedilerim var ve hepsi ile sıkılmadan ilgileniyorum ve elimde imkan olmasa bile üretmeye çalışıyorum. Sizlere bu konuda uyarı yapılmış ve elinizdeki ilacı kullanıma uygun kullanmamışsınız. Hasta olduğunuzda bir gün hap atıp ikinci gün atmayınca iyleşiyormuyuz? Buda öyle. Lütfen kusura bakmayın ama sizlere durum çok açık bir şekilde öğretilmiş ve bu forumdaki demet hanım, semiha hanım, hilal hanım, şehmuz bey ve diğer arkadaşlarımızın hepsi kuşlar konusunda çok tecrübeli ve bakımını bilen kişiler. Yani güvenmedinizmi diyeceğim buda olmayacak. Kusura bakmayın ama burada mod ve site yönetimi tamamen haklı.

anydayykk

Paylaşımcı
sitenin kötülüğü ne demek ya? bence abartmışsınız diğer formlarda bu kadar ilgili bile yaklaşmıyor kimse. Gerçekten kuşum ilk hasta olduğunda üye olmuştum bu foruma o kadar çok şey öğrendim ki, o kadar faydalı oluyor ki. çoğu zaman bazı şeyler hakkında hiçbir fikrim olmuyor buradan yardımcı oluyorlar karşılıksız. zaten size de yapılması gereken söylenmiş yapıp sabırla beklemeniz gerekir. ayağı zamanla rif ampul ile düzelir, mama alıp yedireceksiniz aç kalmaması için. Ve takviyelerle de güçlendireceksiniz vücudunu. Ayağını da basmayabilir basit incinmede bile 10 gün basamadı benim kuşum. evet elbette kusurlar olabilir, burada kimse hekim değil bildiğim kadarı ile ve her kuş farklıdır 🙏🏼 ben de çok kez buradan danışıp en sonunda veterinere gitme kararı aldım kesin sonuç için. Kuş yüzünden moraliniz bozuk bence sizin 🙌🏻

Sati

Tutkulu
Dostum öncelikle sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum (ikinci tavsiyem sebebiyle).
Konunu okudum, ben kestim demişsin az kesmişsin parmagı kökten kessen en azından bu kadar soru sormaya gerek kalmazdı düşüncesindeyim.
İnsan tırnagımı bu kökten alınır mı ya o kuşa yazık ya, sana ilk tavsiyem kuşu bakmayı bilen birine sahiplendirip kendinden hayvanı kurtarman yoksa telef olup gidecek düşüncesindeyim.

İkinci tavsiyem psikolojik destek almandan yana, uzun uzun yazamayacam bu düşüncemin sebebini ama imkanın var ise sana çok iyi gelecektir düşüncesindeyim.

İyi günler...

SeLomolo

Yeni Üye
Dostum öncelikle sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum (ikinci tavsiyem sebebiyle).
Konunu okudum, ben kestim demişsin az kesmişsin parmagı kökten kessen en azından bu kadar soru sormaya gerek kalmazdı düşüncesindeyim.
İnsan tırnagımı bu kökten alınır mı ya o kuşa yazık ya, sana ilk tavsiyem kuşu bakmayı bilen birine sahiplendirip kendinden hayvanı kurtarman yoksa telef olup gidecek düşüncesindeyim.

İkinci tavsiyem psikolojik destek almandan yana, uzun uzun yazamayacam bu düşüncemin sebebini ama imkanın var ise sana çok iyi gelecektir düşüncesindeyim.

İyi günler...
Yanlışıka oldu dostum

Sati

Tutkulu
Yanlışıka oldu dostum
Geçmiş olsun dostum,
Hâtice'ye değil neticeye bakan bir tipim var kusura bakma yanlışlıkla bir çok şey daha olabilir mesela konunda kuş vantilatöre konmuş çalışır vaziyette olsa o pervaneye kanadı girse ayagı girse koparır atar, buna benzer bir çok unsurda söz konusu.
O sebeple tavsiyelerimi şiddetle uygulaman temmennimdir.

3 sayfa size destek olmuş insanlar ve açılan bu konu kusura bakma da yaptığın nankörlük olmuş, yani ben bu tarz bir konu açacam birdaha da girmem şahsen,
Beklentini de çok merak ettim açıkcası, özür falan mı istiyorsun ?
İnsanlar hem gönüllü destek olmaya çalışacak, hemde seni memnun edecek, öyle bir dünya hiç bir yerde yok, yaşını bilemiyorum ama genç bir arkadaş isen bu kafayla çok kaybedersin.
Selamet dilerim.
Allaha emanet ol....

SeLomolo

Yeni Üye
Özür falan beklediğim yok kardeşim sadece evet fazla soru sormuşum gereksiz mesajlar atmışım ama bende ilk defa böyle birşey yaşadım korktum zaten son mesajlarıma doğru daha sakin olduğumu farkedebilirsiniz peki Demet hanımın sert tutumuna yorumunuz nedir benim mesajlarımda hakaret yok azarlama yok niyetim kaba ve sert olmak değildi sanırım böyle anlaşılmış dediklerim gayet açık alternatif olarak ne yapabilirim diyorum bunlara imkanım yetmez diyorum maddi durumdan değil sende ve diğer tüm form sakinleri Allaha emanet olsun Allah razı olsun teşekkür ederim hakkınız helal edin konu da kapansın kimsenin kalbi kırılmasın

SeLomolo

Yeni Üye

İyi günler...
Psikolojik destek ne alaka anlamadım bu arada konuyu açar mısınız hocam hakaret mi ediyorsunuz yani ?

koraykbl

Aktif Üye
Psikolojik destek ne alaka anlamadım bu arada konuyu açar mısınız hocam hakaret mi ediyorsunuz yani ?
Sinirli ve agrasif tavırlarınızdan dolayı bu yönde kendini aksetmiş danırım. Sonradan zaten konu çözülmüş. Şuanda bunu tartışmak yerine bence kuşunuzun durumu kötüye gitmeden elinizdeki ilaçlar ile tedavisine başlayın. Eğerki iyileşmezse veterinerden başka çare yoktur. Dediğim gibi biz ne kadar yardım etsekte yanlış ilaç kullanı veya alternatif şeyler tam manası ile iyleşim sağlamaz hatta dahada kötüyede görtürebilir. En iyisi şuanda bu konudaki tartışmayı değil kuşunuzun durumuna odaklanın. Tekrardan çok geçmiş olsun.

SeLomolo

Yeni Üye
Sinirli ve agrasif tavırlarınızdan dolayı bu yönde kendini aksetmiş danırım. Sonradan zaten konu çözülmüş. Şuanda bunu tartışmak yerine bence kuşunuzun durumu kötüye gitmeden elinizdeki ilaçlar ile tedavisine başlayın. Eğerki iyileşmezse veterinerden başka çare yoktur. Dediğim gibi biz ne kadar yardım etsekte yanlış ilaç kullanı veya alternatif şeyler tam manası ile iyleşim sağlamaz hatta dahada kötüyede görtürebilir. En iyisi şuanda bu konudaki tartışmayı değil kuşunuzun durumuna odaklanın. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Teşekkürler krem rif ampül vitamin ve de probiyotik almam yeterlidi midir tavsiye edeceğiniz bir ilaç vs. var mıdır ? Yeminide iyice yiyor mamaya gerek var mıdır?

koraykbl

Aktif Üye
Teşekkürler krem rif ampül vitamin ve de probiyotik almam yeterlidi midir tavsiye edeceğiniz bir ilaç vs. var mıdır ? Yeminide iyice yiyor mamaya gerek var mıdır?
Bu konularda bende yeniyim ve bilgim yok. Yanlış yönlendirme yapmak istemem. Konuda sizlere rif önerilmiş sanırım ondan devam edin çünki hiçbir ilaç 1 kerelik sürülüp bırakılmaz. Bu konuda @Demet bükay ve @Şehmus BAKIR sizlere dahada iyi yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca veterinere durumu anlatın bazen reçete yazıp insanlara kullanılan ilaçları hayvanlar içinde verebiliyorlar. Sizi yönlendirecektir. 😊

SeLomolo

Yeni Üye
inşAllah veteriner ile de iletişime geçerim probiyotik vitamin ve rif zaten kullanılmalı ama krem konusunda emin değilim teşeklür ederim

SeLomolo

Yeni Üye
Bu konularda bende yeniyim ve bilgim yok. Yanlış yönlendirme yapmak istemem. Konuda sizlere rif önerilmiş sanırım ondan devam edin çünki hiçbir ilaç 1 kerelik sürülüp bırakılmaz. Bu konuda @Demet bükay ve @Şehmus BAKIR sizlere dahada iyi yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca veterinere durumu anlatın bazen reçete yazıp insanlara kullanılan ilaçları hayvanlar içinde verebiliyorlar. Sizi yönlendirecektir. 😊
Tüyleri için hangi spreyi kullanıyorsunuz yada hangisni önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt