Salıncaktaki bakışı cadı gibi geldi bana.
Salıncaktaki bakışı cadı gibi geldi bana.
Maşallah hepsine Böyle birden fazla güzel kuş olunca diğerine haksızlık ediyorum diye inceden bi vicdan yapıyorum ama o Güneş
Paylaşınca yazarmısın burada. Youtube de paylaşır mısınız. Benim bir tek o var.Geliyor Edit hazir @The Search bunu ilk attigimdan sora paylaş 1 saat sonra öyle tutar anca
Üçüde birbirinden cadı desem yeridirSalıncaktaki bakışı cadı gibi geldi bana.
Çok çok teşekkür ederiiiz olsuun herkesin favorisi vardır Şimalle Şamil alıştı, sıralama hep en çok Güneş sonra Şimal sonra ŞamilcimMaşallah hepsine Böyle birden fazla güzel kuş olunca diğerine haksızlık ediyorum diye inceden bi vicdan yapıyorum ama o Güneş
Paylasiriz onun için özellikle dik yaptim oyuzden abi sahiplenmek dusunuyommu başka abi acını birazdaha afifletir oda sevindirdi bencePaylaşınca yazarmısın burada. Youtube de paylaşır mısınız. Benim bir tek o var.
Onu zamanı gelince burada paylaşırım. Sürprizi bozma.Paylasiriz onun için özellikle dik yaptim oyuzden abi sahiplenmek dusunuyommu başka abi acını birazdaha afifletir oda sevindirdi bence
Onu zamanı gelince burada paylaşırım. Sürprizi bozma.
Şehmus taki Yasindeki videoları biliyor musun. Onlar çok güzeldi.Tamam abi onuda resimlerini çekersin onda edit yaparım. Ama mutlu bir edit
Hangi videolarŞehmus taki Yasindeki videoları biliyor musun. Onlar çok güzeldi.
@The Search hazırlayacaktı fıstığın videoları.Hangi videolar
Haberim yok sordum ona izin işte yapabilirsin dedi@The Search hazırlayacaktı fıstığın videoları.
İyi ne güzelde paylaşmak için bir kaç tane daha varmı ona göre karma yapacam yoksaEkli dosyayı görüntüle 34526
Sonunda atmaya karar verdim .
Abi bir tanemi var sadece daha varsa atarmisin. Kişiye özel yapcam ona göre güzel olur[ffqq7p8.jpg görsel]
Maalesef .İyi ne güzelde paylaşmak için bir kaç tane daha varmı ona göre karma yapacam yoksa