• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Site önerisi

ebrares

Müdavim
Kuşum için bir şeyler alıcam ( mineral blok suluk oyuncak vs) trendyol gibi sitelerden alıcaktım her şey okey fakat yemini değiştirmek istiyorum versele laga alıcam ordaki bu yemi satan satıcıların yorumlarına baktığımda orjinal değil , bölünmüş vs gibi yorumlar gördüm güvenemedim. Önerebileceğiniz gücenilir bi site var mı

Ondercltp

Aktif Üye
Yani site adı vermek uygun mu bilmiyorum ama gr pet var araştırırsan bulabilirsin ya da benim bildiğim karadeniz pet var. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Trendyol gibi sitelerden çok daha ucuza bulursun. Bölünmüş harici bulman pek mümkün değil. Bu ürünler büyük paketlerde geliyor genelde. Satıcı bu şekilde satın alıp. Paketlere bölerek satış yapıyor. Bu nedenle açıkcası güvenilir yerlerden almak önemli.

Emre A.

Tutkulu
Kuşum için bir şeyler alıcam ( mineral blok suluk oyuncak vs) trendyol gibi sitelerden alıcaktım her şey okey fakat yemini değiştirmek istiyorum versele laga alıcam ordaki bu yemi satan satıcıların yorumlarına baktığımda orjinal değil , bölünmüş vs gibi yorumlar gördüm güvenemedim. Önerebileceğiniz gücenilir bi site var mı
hepsiburada dan al.

Ondercltp

Aktif Üye
:d illa grpetten mi alacaksınız hocam
illa oradan alacak değil ama aynı satıcının daha ucuza sattığı bir yer varken neden gidip daha pahalısından alsın ki ? Bu arada bu siteleri bilmeden önce tüm alışverişlerimi hepsiburadadan yapardım. Sonrası nasıl kazıklanıyor olduğumu anlamış oldum. Bunu da alışveriş yaptığım satıcıyı internetten adını araştırarak öğrendim.

Semihzz123

Tutkulu
Onlinepetci.com sitesinden sürekli alışveriş yapıyorum güzel bir site yemleride ordan alıyorum mama vs. Sanada öneririm.

Rusalka

Aktif Üye
Juen Pet tek geçerim. Sorun yaşamazsınız. Juen Pet de Versele laganın 1kg lik yemi var orijinal paketli şekilde bölünmüş değil.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
petmarketburada ve akyolkardeşleri ben de tavsiye ederim.

cimennnn

Tutkulu
Ben pettemadan yem vs alıyorum paketleme vs çok iyi tavsiye ederim