• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Şişlik var

İsmail.43

Aktif Üye
İyi günler ben daha önceden yazmıştım kuşum da Astım vardı bugün multivitamin kullanırken fark ettim gaga'nın alt kısmında ufak bir şişlik var nefes almakta aşırı zorlanıyor önceden ses çıkarıyordu fakat şimdi nefes alamıyor gibi bir ses çıkarıyor lütfen yardımcı olur musunuz sizlerin tavsiyesi ile verdiğiniz ilaçları kullandım fakat bu sefer de şişlik oluştu resim de belli olsun diye ısladım tüylerini yapıştındım öyle çektim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şişlik derken sivilce gibi mi? Kursağında yem mı? morarmış mı? Resimde net değil birde mümkünse kuşun bir videosunu görebilir miyiz daha önce solunum geçirmiş son durumu görmemiz lazım iştahı nasıl?

İsmail.43

Aktif Üye
Şişlik derken sivilce gibi mi? Kursağında yem mı? morarmış mı? Resimde net değil birde mümkünse kuşun bir videosunu görebilir miyiz daha önce solunum geçirmiş son durumu görmemiz lazım iştahı nasıl?
Hemen atıyorum bir düzelme olmadı kuşumda o vırk vırk sesi gitti ama nefes almakta çok zorluk çekiyor geceleri sürekli gagası açık duruyor. O şişilik gibi bir şey ise yanlarında sarılık var bişey kalmış olabilirmi bilemiyorum hemen farkedince yazmak istedim olmazssa bir veterinere götüreyim ama burada kanatlı uzman bölümü yok

İsmail.43

Aktif Üye
Tüyleri pis değil yanlış anlamayın ilaç kullandığımdan sırınga ile suyu karıştırıp veriyorum ondan kaynaklı bir sarılık var hasta olduğu içinde o bölümüne dokunmuyorum
Birde videoda kanatları çıkmış öyle sahiplenmeştim kuşu kesik bir şekilde herhangi bir işgenceye marus değil açıklama gereği duydum yanlış anlamayın yeni yeni çıkıyor tüyleri

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ne ilacı veriyorsunuz? İştahı nasıl? Yem ne veriyorsunuz?

İsmail.43

Aktif Üye
Ne ilacı veriyorsunuz? İştahı nasıl? Yem ne veriyorsunuz?
Daldarı ve vitaminli yem verilorum birde kendim karışım yaptım mısır unu yumurta ile onu veriyorum iştahı birez azaldı multivitamın olarak ozzy veriyorum astım içinde doksisiklin etkenli ileç kullandım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitamini kesip anti fungal bir ilaç veya ronidazol kullanabilirsin

Üst Alt