• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sinirsel

Zeynep25

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağın üstüne basamıyor
Hastalık Belirti Tarihi
1 May 2021
Kullanılan İlaç
Vitaform
Merhaba kuşum bugün veterinere görürdüm fakültenin hayvan hastanesiydi. Ayağı incindi kırıldı zannettim ama bugün kırık yok dediler gün geçtikçe kötüleştiyse sinirsel dediler acaba düzelir mı 😒

Zeynep25

Yeni Üye
Artık tüylerini de kabartmaya başladı umarım verilen vitamin antibiyotik karışımı ise yarar

Zeynep25

Yeni Üye
Ayrıca ishali düzelmişti tekrar başladı dün ne yapacagimi şaşırdım

Zeynep25

Yeni Üye
Tüy dökümü yok ama hiç ama farkettim kanatlarının altından tüyler çıkıyor. Daha öncede yazmıştım ayağı incindi zannettim ilk başta tünegi kavrıyordu aradan bi hafta geçti ayağını hiç basmamaya başladı bende kırık diye korktum. Hemen yasak kalkınca üniversitenin hayvan hastanesine götürdüm ve kırık çıkık olmadığını söyledi. Kırık olsa bile 2 hafta uzun bir süre kaynardı dedi sinirsel dedi ve b vitamini yazdı.ilacin adi vitaform. Üzerinde sistemik antibakteriyel + Vitamin yazıyor.

Zeynep25

Yeni Üye
Dün tüylerini kabartmaya başladı yem yiyor yemese de önüne tutunca yiyor su da içiyor. İshal olmuş tekrar ama bazen de sadece dışkınınbeyaz yeri varya orayı sulu şekilde yapiyor

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
İlacı kullanıyorsanız dışkı değişimleri olabilir. Sadece ayağında mı sorun var? Hiç mi hareket ettiremiyor veya kavrayamıyor?

Zeynep25

Yeni Üye
Evet ilk başlarda sadece ayağında sorun vardı ve hafif ishaldi. Ilk başlarda kavrayabiliyordu. Gün geçtikçe hiç hareket ettirmedi. Ayağını esnetiyor falan ama üzerine basmıyor çok basmak zorunda kalınca da bilek kısmına basıyor. Sadece bir ayağı öyle. Şuan yem yiyor ayağından dolayı zorlandığı için tutuyorum yemliği yiyor. Yeme içmedesıkıntı yok ama tüylerini kabartıp uyuklamaya başladı

Zeynep25

Yeni Üye
Veteriner sinirsel büyük ihtimalle dedi buna malesef yapabileceğimiz birşey yok dedi b vitamini verdibide işte yumurta kabuğu yedirmemi falan söyledi kalsiyum acısından. Bu kadar

Zeynep25

Yeni Üye
Ilk ishalle başladı sonra böyle oldu.acaba ishal kaynaklı birşey mı oldu