• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şimdi de farklı sorunumuz var🥺

Çillikuşum

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. Daha önce bir konu açmıştım aslında muhabbet kuşumun hasta olduğuna dair. Ama görülmeme ihtimaline karşı yeni bir konu açtım. Kuşum şimdi de kafes tabanına inip oradaki yemleri gagalıyor. Röhnfried gervit w ile röhnfried entrobac takviyesine başladım 3 gün ara ile forumda paylaşılan ölçülerde verdim. Sürekli kafes tabanındaki yemlere yönelme sebebi ne olabilir sizce. Videosunu da ekliyorum.
Not mevcutta da kuyruk titreme kabarık durma ve sürekli uyuma sorunu var. Şimdiden teşekkür ederim

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tabanda ızgara olmadığı için iniyor. Izgara temin etmenizi öneririm.Birde o kabarık duruşunu yine video atarsanız seviniriz.

Çillikuşum

Yeni Üye
Kağıdın altında ızgara var aslında ama tabana indiği için üzerine kağıdı bıraktım yine inecek mi diye ama iniyor hâla daha. Tabi videoyu da ekliyorum hemen

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İçgüdüsel... Muhabbet kuşları doğada genelde yerden beslenirler... Izgara kullanın... Alışkanlık yapmasın... Yoksa hep yerde yem arar... Ayrıca yerden yem yemesi sağlıklı değil... Dışkı ile temas ihtimali yüksek...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kağıdı ızgaranın altına koyun ve sürekli o şekilde dursun alışsın. Bizlerde öyle kullanıyoruz.

Çillikuşum

Yeni Üye
İçgüdüsel... Muhabbet kuşları doğada genelde yerden beslenirler... Izgara kullanın... Alışkanlık yapmasın... Yoksa hep yerde yem arar... Ayrıca yerden yem yemesi sağlıklı değil... Dışkı ile temas ihtimali yüksek...
3 yıldan fazla oldu birlikteyiz ama ilk defa şimdi yapıyor o yüzden sormak istedim. Haklısınız sağlıklı değil zaten hasta şu an. Izgara varken de bu şekilde :(

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Estağfurullah yeni bir tane çekip tekrar ekledim umarım açılır
Probiyotik ve multivitamin kullandıktan sonra biraz daha iyi gibi gördüm ben kuyruk sekmesi varmı? Videoda görünmüyor kuyruğu. Hafif kabarıklık var gibi.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evet sekme var kuyrukta kekik çayı önerilmişti ona devam edeceğim. Doğrudur kabarıklık da biraz var
Probiyotik, vitamin ve kekik çayı üçlüsüne devam edin o halde durumunu forum ile birlikte takip edin. Dışkılarını da paylaşırsınız müsait bir zamanda.

Üst Alt