• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şımarık Muhabbet Kuşu Yemi 300G İncelemesi

Emre A.

Tutkulu
Merhaba, saygıdeğer Kafes Kuşları üyeleri!
Bu konumda sizlere çokça tartışma konusu olan hangi yemi almalıyım? içerikleri neler olmalı? gibi bir ton yem ile ilgili sorularınıza yeni bir nokta koyup size kullandığım Şımarık yemi hakkında bilgi vereceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 4204

İçeriği
Sarı Darı, Hasbur, Keten, Akdarı, Nijer

Ekstra olarak ne katıyorum?
Akdarı, Aspur ve haftada 1 kez olmak kaydıyla 1 çay kaşığı yulaf.

Bu ürünle nasıl tanıştım?
Market işlettiğimiz için ve sattığımız tek muhabbet kuşu yemi bu olması sebebiyle bu yemi kullanıyorum ve ekstra ilave yapıyorum.

Yorumlarım
Tabi ki ürün diğer markalara kıyasla dört dörtlük bir ürün değil fakat kuş için ekstra kattıklarımı katarsanız yeterli olacaktır. Genelde yüzde 40 aspur ve akdarı karışımı yüzde 60 ise Şımarık yemi kullanarak ben kuşa veriyorum. Gayet beğenerek yiyor. Fakat bir çok tohum yok içeriğinde bu da tabi ki fiyata ve gramaja göre sıkıntı. Eğer zorunlu almıyorsanız başka markalara yönelebilirsiniz. Bu ürünün fiyatına kıyasla Versele Laga gibi diğer markalarda seçilebilir. Şımarık yeminin 300g fiyatı yaklaşık olarak 2021 mart ayı itibariyle 10-11TL bandında. Tabi ki tercih sizin, sağlıcakla ve kuşlarınızla mutlu kalın!

Ahmed

Tutkulu
bu yemi kullanmayın ben ce çunku içinde yeterli tohum olmamakla beraber pahalı bır urun gr hesabı yaparsanız 1kg ve 20 tl bundan daha kaliteli yem lar alabiliirsiniz sadece eleştiridir yanlış anlmayın mutluca kalın:)

Emre A.

Tutkulu
bu yemi kullanmayın ben ce çunku içinde yeterli tohum olmamakla beraber pahalı bır urun gr hesabı yaparsanız 1kg ve 20 tl bundan daha kaliteli yem lar alabiliirsiniz sadece eleştiridir yanlış anlmayın mutluca kalın:)
marketimizde olduğu için kullanıyoruz bu yemi getirdiğimiz için. evet gramaj hesabına çok pahalı oluyor benim de belirttiğim üzere

Üst Alt