• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şimal Kuş kimdir

Selin

Paylaşımcı
Eveet geçen gün iş aldığım gün çektiğim fotoğrafa denk geldim hem kilo almış hem tüyler değişmiş, çok teşekkür ederim elimden geldiğince güzel bir hayat sunmaya çalışıyorum onlara :) ilk fotoğrafını hatırlamanıza şaşırdım açıkçası teşekkür ederiz 🤗
İlk günleri ve bugün 🥰
Rica ederim 😊 evet hatırlıyorum şimdi ikisini kolaj yapinca da iyice gördüm bariz farklar var belli 😊 ne mutlu size ve özeniniz için de ayrıca tebrik ediyorum sizi

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Merhabalar, aslında yeni üye değilim ama yinede kendimi tanıtmak istedim ismim Bahar lise 3 öğrencisiyim, 2 muhabbet kuşum var. Şimal ve Kuzey.
Şimal 7 aylık bir çek kırığı dişi Kuzey ise 8 9 aylık bir yerli erkek.
Hedefim veteriner hekimi olmak 7 yaşımdan beri hiç değişmedi, genel olarak hayvanlarla çok ilgiliyim ama özellikle kuş köpek ve kedilerle ilgiliyim, 5 6 yaşımda ilk kuşum olmuştu sanırım, fakat şuanki kadar güzel bakamıyordum kuşlara ailede benim kadar ilgili olan biri olmadığı için 6 7 yıl yaşamak yerine 2 3 yıl yaşatabildim maalesef, üretim fikri çok sıcak geliyor belki ileride cesaret edip yapabilirim, elimden geldiğince hayvanlara ilgim ve sevgim sonucu oluşan bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum forumdaki üyelere, yanlış bilgi vermişliğim veya yanlışım olduysa affola :)
Hayırlı uğurlu olsun InşAllah seçecek olduğun veterinerlik mesleği senin için.Cengaverlere de MaşAllah.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayatta ne dilediysen kabul olur inşallah bahar kardeşim ailemize tekrar hoşgeldin aramızda olmandan memnunuz😊

Can erdem

Paylaşımcı
Eğer veteriner olursanız ve o zaman hayla evcil hayvanım olursa ilk size gelcem sakın bi yere ayrılmayın :D:D:D

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, aslında yeni üye değilim ama yinede kendimi tanıtmak istedim ismim Bahar lise 3 öğrencisiyim, 2 muhabbet kuşum var. Şimal ve Kuzey.
Şimal 7 aylık bir çek kırığı dişi Kuzey ise 8 9 aylık bir yerli erkek.
Hedefim veteriner hekimi olmak 7 yaşımdan beri hiç değişmedi, genel olarak hayvanlarla çok ilgiliyim ama özellikle kuş köpek ve kedilerle ilgiliyim, 5 6 yaşımda ilk kuşum olmuştu sanırım, fakat şuanki kadar güzel bakamıyordum kuşlara ailede benim kadar ilgili olan biri olmadığı için 6 7 yıl yaşamak yerine 2 3 yıl yaşatabildim maalesef, üretim fikri çok sıcak geliyor belki ileride cesaret edip yapabilirim, elimden geldiğince hayvanlara ilgim ve sevgim sonucu oluşan bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum forumdaki üyelere, yanlış bilgi vermişliğim veya yanlışım olduysa affola :)
Tanıştığıma memnun oldum ben seni erkek sanıyordum kardeşim 😅 bir kere hocam demiştim diye azar yemiştim :) yardımsever birine benziyorsun herşey gönlünce olsun inşallah şimal ile kuzey tekinoğlunun yavrularını alırsın :)

Bahar Y.

Müdavim
Tanıştığıma memnun oldum ben seni erkek sanıyordum kardeşim 😅 bir kere hocam demiştim diye azar yemiştim :) yardımsever birine benziyorsun herşey gönlünce olsun inşallah şimal ile kuzey tekinoğlunun yavrularını alırsın :)
Bende tanıştığıma memnun oldum yok ne azarı estağfurullah 😂😂 kuzey özgürlüğünü ilan edip kaçtı maalesef, şuan Şamil bey var Şimalin eşi olarak 😊 sizinde herşey gönlünüzce olsun inşallah

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bende tanıştığıma memnun oldum yok ne azarı estağfurullah 😂😂 kuzey özgürlüğünü ilan edip kaçtı maalesef, şuan Şamil bey var Şimalin eşi olarak 😊 sizinde herşey gönlünüzce olsun inşallah
Kuzey zaten filmdede pek akıllı tip değildi 😅😅

Bahar Y.

Müdavim
Kuzey zaten filmdede pek akıllı tip değildi 😅😅
Aynen öyle galiba isim seçiminde yanlışlık yaptım 😂 uyumlu olması için Şimal yıldızı Kuzey yıldızı olarak düşünmüştüm ama yeni eşinin adını Kuzey koymak istemedim, ev halkı Şimalin ismini söylerken espri amacıyla Şamil dedikleri için Şamil koyduk yeni erkeğin adını 😂

Üst Alt