• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sıkıntısı geçmedi

Rayus

Paylaşımcı
Bilgi verebilir misiniz kuş ne kadardır sizde, ne yiyor ne içiyor

Soner

Aktif Üye
Gecmis olsun yeme icme durumu nasıl dışkı cok kötü durmuyor bir kac gün hafif bagırsak düzenleyici avidiare ve probiyotik kullanabilirsiniz

pardonyani

Yeni Üye
probiyotik kullanıyorum sekerli tuzlu limonlu suda verdim yem yemesi azaldı ve ishal var ve bir duzeliyor bir bozuluyor sebebsiz bugun sabah fena değildi neşesi ancak neden oluyor çözemedim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuş bir koşul yüzünden hasta oluyor kendini toparlıyor ve neden hasta olduğunu bilmediğin için kuş yeniden hasta oluyor önce hastalığın neyden kaynaklanıyor onu çözmeni öneririm kuşun olduğu yer esintili mi yoksa yem mi çok mu yeşillik veriyorsun bunları söylemen lazım :) kuş neden ishal oldu ? Onu bulmak lazım ki hastalığı tedavi ettikten sonra hatanızı tekrarlamayın :) hastalıkta tekrar nüksetmesin

pardonyani

Yeni Üye
esinti yok acaba yemmi yaptı yeni bir yem verdim formix diye yeşillik haftada bir haftada bir meyva ama son gunlerde yemedi ancak anlamadığım sadece onda sıkıntı oldu ötekile bomba gibi

pardonyani

Yeni Üye
bu kaka şekli ve rengi probiyotik kullanımından kaynaklı olabilirmi
3/4 gündür kullanıyoruz

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İshal değil bence başka durum var üstadlar baksın