Yem kabuğu boğazına yapışmış su içirin hemenYem yedikten sonra oldu bu neydi şimdi?
Bu ara da şuan durdu
Yem kabuğu boğazına yapışmış su içirin hemenYem yedikten sonra oldu bu neydi şimdi?
Bu ara da şuan durdu
Evet böyle durumlarda parmağınızla iki kanat arasına vurun ve acil su içirin çıkıncaevet durdu.
bir an korktum sırtına vurasım geldi![]()
merhaba şuan herhangi bir sorunu yok sağolun kendisi çıkardı herhalde herhangi bir aksi durum yok şuanEvet böyle durumlarda parmağınızla iki kanat arasına vurun ve acil su içirin çıkınca
bir de yemin içindeki siyah çekirdeği yiyor sadece diğerlerini yemiyor sanırsam buna nasıl bir çözüm buluruz yada yesin mi çekirdekmerhaba şuan herhangi bir sorunu yok sağolun kendisi çıkardı herhalde herhangi bir aksi durum yok şuan
Aklınızda bulunsun, böyle durumlardamerhaba şuan herhangi bir sorunu yok sağolun kendisi çıkardı herhalde herhangi bir aksi durum yok şuan
Yesin gelişme çağında yağ ve enerji ihtiyacı var, dışta gezen bir kuş, büyüsün biraz daha dengelersinizbir de yemin içindeki siyah çekirdeği yiyor sadece diğerlerini yemiyor sanırsam buna nasıl bir çözüm buluruz yada yesin mi çekirdek
valla aklıma gelen ilk o işe yaradığını bilmiyordumAklınızda bulunsun, böyle durumlarda
Heimlich manevrası ufak dokunuşlar işinize yarar, geçmiş olsun
![]()
Kuşa heimlich manevrası nasıl uygulanacak ki?Aklınızda bulunsun, böyle durumlarda
Heimlich manevrası ufak dokunuşlar işinize yarar, geçmiş olsun
![]()
İki kanat arasına parmak ileKuşa heimlich manevrası nasıl uygulanacak ki?
Çok zeki ve çok sosyal canlılarDışarı çıkcam diye durduğu yere bak arkdaş ne büyüyor ne enerji bitiyor sabah 7 kalkar ayak parmağımdan başlar ısırmaya yukarı doğru kalkısıya kadar gece ışıklar kapanmadan yerine geçmiyor bazen hapise atıyom üstünü kapatıyorum sonra üzülüyorum hala yavru diyorum çıkarıyorum ve gel dediğim hala gelmiyor canı sıkılınca geliyor yada dışarı çıkcağım zaman
geçen oda dan gene bir hışım cıktı sorun şurdaki içer de tavan pervanesi vardı ve çalışıyordu öyle bir korktu ki duvarlara vura vura geldi gene aklım gitti öyle kızdım ki 2 saat sesi çıkmadı öldürecek kendini sonra isyan et durÇok zeki ve çok sosyal canlılar![]()
Önlem alın lütfen, çarpsa telef olurdu, kabahat sizde, kuşun suçu yok malesefgeçen oda dan gene bir hışım cıktı sorun şurdaki içer de tavan pervanesi vardı ve çalışıyordu öyle bir korktu ki duvarlara vura vura geldi gene aklım gitti öyle kızdım ki 2 saat sesi çıkmadı öldürecek kendini sonra isyan et dur
alıyorum atık ama devamlı arkamdan geliyor aradan direkt fırlıyor dikkat ediyorum artıkÖnlem alın lütfen, çarpsa telef olurdu, kabahat sizde, kuşun suçu yok malesef![]()
Odadan çıkarken kapıyı kapatın, bende kapatıyorum yoksa benden önce gidiyoralıyorum atık ama devamlı arkamdan geliyor aradan direkt fırlıyor dikkat ediyorum artık
Merhaba, Su ve yem bırakın önüne dinlenip beslensin gidecektirMerhabalar dışarı da bir savaş vardı serçelerin isyanıydı herhal de ve bu arkadaşımız bir şekil de balkona gelmiş yuvası da yok balkon da ne yapayım bunu şimdi ben
ucamıyor ki daha yavruu bben de bu kadar sesi bu serçeler niye cıkarıyor balkonda diyordum onun için gelmişler sabah alamadılar gittilerMerhaba, Su ve yem bırakın önüne dinlenip beslensin gidecektir![]()
Serçe yavrusu mu o, belli olmuyorucamıyor ki daha yavruu bben de bu kadar sesi bu serçeler niye cıkarıyor balkonda diyordum onun için gelmişler sabah alamadılar gittiler
yavru 1 2 gün sonra ucabilir annesi gelip gidiyor yem ve su koydum balkonaSerçe yavrusu mu o, belli olmuyor
O zaman uçuş dersi sırasında düştü
Balkona kutu içinde yem su bırakın annesi de gelir besler