• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

(Sezar) Gelişimi...malesef gitti gene…

Sss855

Aktif Üye
merhaba şuan herhangi bir sorunu yok sağolun kendisi çıkardı herhalde herhangi bir aksi durum yok şuan
bir de yemin içindeki siyah çekirdeği yiyor sadece diğerlerini yemiyor sanırsam buna nasıl bir çözüm buluruz yada yesin mi çekirdek

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba şuan herhangi bir sorunu yok sağolun kendisi çıkardı herhalde herhangi bir aksi durum yok şuan
Aklınızda bulunsun, böyle durumlarda
♦Heimlich manevrası ufak dokunuşlar işinize yarar, geçmiş olsun 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bir de yemin içindeki siyah çekirdeği yiyor sadece diğerlerini yemiyor sanırsam buna nasıl bir çözüm buluruz yada yesin mi çekirdek
Yesin gelişme çağında yağ ve enerji ihtiyacı var, dışta gezen bir kuş, büyüsün biraz daha dengelersiniz👍

Sss855

Aktif Üye
Dışarı çıkcam diye durduğu yere bak arkdaş ne büyüyor ne enerji bitiyor sabah 7 kalkar ayak parmağımdan başlar ısırmaya yukarı doğru kalkısıya kadar gece ışıklar kapanmadan yerine geçmiyor bazen hapise atıyom üstünü kapatıyorum sonra üzülüyorum hala yavru diyorum çıkarıyorum ve gel dediğim hala gelmiyor canı sıkılınca geliyor yada dışarı çıkcağım zaman

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışarı çıkcam diye durduğu yere bak arkdaş ne büyüyor ne enerji bitiyor sabah 7 kalkar ayak parmağımdan başlar ısırmaya yukarı doğru kalkısıya kadar gece ışıklar kapanmadan yerine geçmiyor bazen hapise atıyom üstünü kapatıyorum sonra üzülüyorum hala yavru diyorum çıkarıyorum ve gel dediğim hala gelmiyor canı sıkılınca geliyor yada dışarı çıkcağım zaman
Çok zeki ve çok sosyal canlılar😊

Sss855

Aktif Üye
Çok zeki ve çok sosyal canlılar😊
geçen oda dan gene bir hışım cıktı sorun şurdaki içer de tavan pervanesi vardı ve çalışıyordu öyle bir korktu ki duvarlara vura vura geldi gene aklım gitti öyle kızdım ki 2 saat sesi çıkmadı öldürecek kendini sonra isyan et dur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
geçen oda dan gene bir hışım cıktı sorun şurdaki içer de tavan pervanesi vardı ve çalışıyordu öyle bir korktu ki duvarlara vura vura geldi gene aklım gitti öyle kızdım ki 2 saat sesi çıkmadı öldürecek kendini sonra isyan et dur
Önlem alın lütfen, çarpsa telef olurdu, kabahat sizde, kuşun suçu yok malesef 😔

Sss855

Aktif Üye
Merhabalar dışarı da bir savaş vardı serçelerin isyanıydı herhal de ve bu arkadaşımız bir şekil de balkona gelmiş yuvası da yok balkon da ne yapayım bunu şimdi ben

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar dışarı da bir savaş vardı serçelerin isyanıydı herhal de ve bu arkadaşımız bir şekil de balkona gelmiş yuvası da yok balkon da ne yapayım bunu şimdi ben
Merhaba, Su ve yem bırakın önüne dinlenip beslensin gidecektir👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ucamıyor ki daha yavruu bben de bu kadar sesi bu serçeler niye cıkarıyor balkonda diyordum onun için gelmişler sabah alamadılar gittiler
Serçe yavrusu mu o, belli olmuyor😊
O zaman uçuş dersi sırasında düştü
Balkona kutu içinde yem su bırakın annesi de gelir besler

Üst Alt