• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Seyirme gibi hafif titreme

Melike C.

Aktif Üye
Merhaba sultan papağanımla yeniyiz belki normal bişeydir ama zaman zaman böyle göğsünün alt kısmımda seyirme gibi çokda belli olmayan bir titreme hissediyorum . Videoda ekliyorum yani sanki elim titremiş gibi görünüyor ama el titremesi değil küçücük bir titreme gibi . Kalp arışımı acaba o kadar hızlı atarmı ve dışardan hissedilir mi bilemiyorum ?
Onun dışında fenek durumu iyi ötütor yrmek yiyor oyunda oynamaya başladı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizin dediğiniz şekilde bir titreme göremedim ama nefes alıp veriyor gibi geldi bana. Siz tekrardan kuyrukta gözükecek şekilde bir video daha ekler misiniz.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de titreme vs göremedim, yalnız siz çekerken poz verir gibi durması muhteşem maşallah :love: 🧿

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok dikkatli bakıyor tırsmadım değil. :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun ismi çıtçıt mı 🙂🙂 ben bir sorun göremedim kuyruk sekmesi de yok. Ama gözlemleyin yine de. Farklı bir durumla karşılaşırsanız yazarsınız 🖐🏻🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence de bir sorun yok, hatta izlerken ne güzel duruyor sakin sessiz dedim maşallah 🧿 benimki ordan oraya zıplayıp duruyor çekirge gibi :ROFLMAO: 🧿 size seğirme gibi gelen hareket bence kafasını çevirdiği zaman vücudunun da titriyor gibi olması, ama normal bir durum :)

Melike C.

Aktif Üye
Bence de bir sorun yok, hatta izlerken ne güzel duruyor sakin sessiz dedim maşallah 🧿 benimki ordan oraya zıplayıp duruyor çekirge gibi :ROFLMAO: 🧿 size seğirme gibi gelen hareket bence kafasını çevirdiği zaman vücudunun da titriyor gibi olması, ama normal bir durum :)
Ya aman iyi olsunda ben biraz evhamlı bir anneyim sanırım😊 evet sakin bir kuş maşalah gerçi daha 1 aydır birlikteyiz daha yeni yeni alışıyor bizlere sanırım😊 ama bizimkininde çenesi hiç durmuyor bütün gün evde ötüyor hemde en yüksek sesiyle gerçi dışarıya ve bize alıştıkça azalıyor sanki ötüşü🙈

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ya aman iyi olsunda ben biraz evhamlı bir anneyim sanırım😊 evet sakin bir kuş maşalah gerçi daha 1 aydır birlikteyiz daha yeni yeni alışıyor bizlere sanırım😊 ama bizimkininde çenesi hiç durmuyor bütün gün evde ötüyor hemde en yüksek sesiyle gerçi dışarıya ve bize alıştıkça azalıyor sanki ötüşü🙈
Genelde çok yüksek sesle ötüyorsa bişey istiyordur, Charlie daldarı istediği zaman yemliğin içine girip ne varsa yere döküyor bile isteye, ve avazı çıktığı kadar bağırıyor. Daldarı verdikten sonra da arada ince ince öterek söylene söylene yiyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Melike C.

Aktif Üye
Evet evet bişey istedilermi bağırıyorlar onu ayırıyorum artık . Bizimki şarkı söylüyor ama bildiğiniz pek neşeli alıştık artık o hallerine biz bir sabah birde akşam konserimşz var😁😁😁 bizimkide uykusu geldimi kumunun içine giriyor başlıyor söylenmeye ışıkları kapatın diye😁😁😁 çok fenalar evi ele geçiriyorlar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet evet bişey istedilermi bağırıyorlar onu ayırıyorum artık . Bizimki şarkı söylüyor ama bildiğiniz pek neşeli alıştık artık o hallerine biz bir sabah birde akşam konserimşz var😁😁😁 bizimkide uykusu geldimi kumunun içine giriyor başlıyor söylenmeye ışıkları kapatın diye😁😁😁 çok fenalar evi ele geçiriyorlar
Yok Charlie daha şarkılara başlamadı bebek daha 🤭 anca mızmızlanmayı biliyor 🤣 inşallah biz de onun bedava konserlerini dinlicez yakında 😜

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aaa öylemi canım benimmmm😁😁😁 onlar çok mutlu oluyor konser verirkende evdekiler için aynı şeyi diyemiycem🙈😁
Sultan papağanım bana alışsın diye muhabbet kuşumu (ki onun da ismi Sultan 😂) başka odaya aldım, bütün gün odada kimse olmayınca baya neşelendi bütün gün ötüyor zaten keyifli keyifli 😂 meğer bizden rahatsız oluyormuş da sessiz sedasız duruyormuş çocuğum 🤣🤣 o yüzden bir de Charlie ötse hiç bişey olmaz alıştık biz 😅 bir de 3 yaşında kızım var o zaten koşuşturup duruyor ses eksik olmaz ki evde 🤭🤭🤭

Melike C.

Aktif Üye
Sultan papağanım bana alışsın diye muhabbet kuşumu (ki onun da ismi Sultan 😂) başka odaya aldım, bütün gün odada kimse olmayınca baya neşelendi bütün gün ötüyor zaten keyifli keyifli 😂 meğer bizden rahatsız oluyormuş da sessiz sedasız duruyormuş çocuğum 🤣🤣 o yüzden bir de Charlie ötse hiç bişey olmaz alıştık biz 😅 bir de 3 yaşında kızım var o zaten koşuşturup duruyor ses eksik olmaz ki evde 🤭🤭🤭
Ayyy ev şenlik yeri gibi maşallah😁😁😁 benimde 3.5 yaşında yeğenim var dün artık o bile isyan etti susarmısın tatlış diyordu😁😁😁
Sizin luşunda adı sultan olması değişik olmuş😁😁😁 ay alemlerrr
Bende tatlış alışınca biraz forpus papağanı almak istiyorum bir tanede eşsiz bırakıyoruz gariplerimi bari farkli bir kuşla dertleşsinler😁
Kuş sevgisi de insanın içine yerleştimi onlarsız yaşanmıyor❤