Charlie sevilirken baygınlık geçirdi sizin de benzer baygınlık videolarınız varsa bekleriz
Kocaman maşallah.O zaman buyurunuz maşallah
Geldiği gün elle besleme yaparken ısırmıştı bir tek, sonrasında elime alışkın olmadığı hatta benden korktuğu dönemde bile gagasını değdirdi, veya adım adım kaçtı ama ısırmayı bilmiyorCharlie hiç ısırmıyor herhalde?
Canım yaaaa parmağını çekince ne güzel bekliyor belki yine sever diye maşallahO zaman buyurunuz maşallah
Zaten civciv gibi olmuş, mayışıyor sevdikçe.Geldiği gün elle besleme yaparken ısırmıştı bir tek, sonrasında elime alışkın olmadığı hatta benden korktuğu dönemde bile gagasını değdirdi, veya adım adım kaçtı ama ısırmayı bilmiyor
Sevilmeye bayılıyorlar evet alışana kadar T-rex, alışınca civcivMaşallah ne kadar tatlı,sultan papağanları böyle mi oluyor hep sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Hahah evet, yere düşen daldarı ve yem artıklarını da yerden yiyor zaten, tavuğum diye seviyorum kendisini ilk kelimesini aşkım diye beklerken tavuk derse şaşırmayacağım o yüzdenZaten civciv gibi olmuş, mayışıyor sevdikçe.
Boncuk surat🫠O zaman buyurunuz maşallah
Sağlam çocukmuş...Evet ilk günden beri felaket ısırıyor. Elini kaçırma falan hiç işe yaramadı. Geçiriyor direkt deri altına gagayı.
Simba Trakya çocuğu abi, normaldirSağlam çocukmuş...
Deme şunu yaaa! Zaten sahiplenesim var. Daha da coşmasın o istek. 🥲Nazar etme ne olur, Sultan papağanı sahiplen kesin senin de olur, diyip çekiliyorum Teşekkür ederiz arkadaşım
Valla muhabbetler gerçekten muhteşem canlılar evet, ama sultan papağanı sevgisi gerçekten başka çığlığından rahatsız olurum diyordum, ama onun sıkılınca attığı çığlığı bile seviyormuş insanDeme şunu yaaa! Zaten sahiplenesim var. Daha da coşmasın o istek. 🥲
İnsan sevince katlanıyor her şeyine.Valla muhabbetler gerçekten muhteşem canlılar evet, ama sultan papağanı sevgisi gerçekten başka çığlığından rahatsız olurum diyordum, ama onun sıkılınca attığı çığlığı bile seviyormuş insan
Bir gün inşallah sultan sevmek de nasip olur canımİnsan sevince katlanıyor her şeyine.
Ben dişi sahiplenmek istiyorum ama şu an için değil. Bizim muhabbetler çok olunca anca muhabbet sahiplenebilirim şu an.
İnşallah.Bir gün inşallah sultan sevmek de nasip olur canım
En sonunda Sultan Papağanı aldıracaksın banaBir gün inşallah sultan sevmek de nasip olur canım
Al abi candır sultan papağanı Bicirik'e de hayırlı bir damat bulmayı kabul edebilirsin belki o zamanEn sonunda Sultan Papağanı aldıracaksın bana