Charlie sevilirken baygınlık geçirdi sizin de benzer baygınlık videolarınız varsa bekleriz
Oyy pamuk gibi olduk valla🥹Charlie sevilirken baygınlık geçirdi sizin de benzer baygınlık videolarınız varsa bekleriz
O da o haliyle güzel canımBenim böyle bir video yani benzeri bile eklemem imkansız çok kıskanıyorum bu tarz videoları izlerken napalım oğlumun karakteri de öyle
Teşekkür ederizOyy pamuk gibi olduk valla🥹
Teşekkür ederizzzOyyy ne güzel sevdiriyor kendini maşallah.
Maşallah Charlie hemen anneci olmuş eski tarihli severken bayılan olmaz mıCharlie sevilirken baygınlık geçirdi sizin de benzer baygınlık videolarınız varsa bekleriz
Simba mıElimi kanatan kadar ısırdığı bir video ister misiniz?
Evet ilk günden beri felaket ısırıyor. Elini kaçırma falan hiç işe yaramadı. Geçiriyor direkt deri altına gagayı.Simba mı
Diyor ki televizyonun sesini kıs anneEvet ilk günden beri felaket ısırıyor. Elini kaçırma falan hiç işe yaramadı. Geçiriyor direkt deri altına gagayı.
O zaman ortama büyük bir sessizlik çöküyor ve uyuyakalıyor.Diyor ki televizyonun sesini kıs anne
Aslan karakter adı koymayacaktınElimi kanatan kadar ısırdığı bir video ister misiniz?
Aslan kral olacak büyüyünce.Aslan karakter adı koymayacaktın
Olur tabii olmaz mıııı (annecilikte sınır tanımıyoruz, biraz uçsun veya eşim ve kızım sevebilsinler diye odadan kaçıyorum arada yoksa uçmayı bile istemiyor ya kafamda ya omzumda her daim )Maşallah Charlie hemen anneci olmuş eski tarihli severken bayılan olmaz mı
Nazar etme ne olur, Sultan papağanı sahiplen kesin senin de olur, diyip çekiliyorum Teşekkür ederiz arkadaşımMaşallah Charlie'ye. Bizimkiler sevdirmediği için insan kıskanmıyor değil.
Yelelerini severiz biz de seni ısırabilir ama bize sevdirir benceAslan kral olacak büyüyünce.