• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! sevda papğanı cinsiyet ayrımı

wizz

Yeni Üye
sağdakini hediye olarak aldım yalnız kalmasın diye bir eş aldım aldığım yerdeki adam benim kuşumun erkek olğunu söyledi ve bana dişi kuş verdi ama bana sağdaki dişi soldaki erkek gibi geliyor sizinde fikrinizi sormak istedim

Ekli dosyalar

betul.a

Aktif Üye
Bu şekilde bakılarak net bir şey söylenemez. En kesini DNA testi, sonra çatı kontrolü, en son kuyruk gaga şekli vs.

wizz

Yeni Üye
Bu şekilde bakılarak net bir şey söylenemez. En kesini DNA testi, sonra çatı kontrolü, en son kuyruk gaga şekli vs.
çatı kemiği konturolünü denedim ama ikisi arasında belirgin bir fark yok bu dna testini herhangi bir veterinerde yaptırabiliyozmu yoksa özel bir yrmi yapıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah yalnız kalmasın diye alıp hemen yuvalık takmakta pek manidar olmuş ☺
Görsel olarak anlamak çok zor. Çatı kontrolü en garanti yol. Fark yoksa ikiside aynı cinsiyettir. Yalnız kalmasın diye almışsınız anlaşıyorlarsa cinsiyetinde çok önemi yok. 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
sağdakini hediye olarak aldım yalnız kalmasın diye bir eş aldım aldığım yerdeki adam benim kuşumun erkek olğunu söyledi ve bana dişi kuş verdi ama bana sağdaki dişi soldaki erkek gibi geliyor sizinde fikrinizi sormak istedim
Erkek kur yapar dişi kesinlikle yapmaz, kusar gözlemleyin lütfen
Buyrun okuyun lütfen sevda cennet aynıdır😊

Üst Alt