Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Maşallah SüphanAllah çok güzel bir yavru
Gagasının ucu halen siyahtam bitmemiş siyahlık
Yaklaşık 3-4 aylık diyebilirim
Gözler yuvasına tam girmemiş, burun delikleri ortada
Daha yavru diyebilirizyakında tüye girecektir
okuyun lütfen plastik tünek olmazbakteri barındırır, ahşap ile değiştirin
Çok oyuncu olurlar oyuncak takın kafesine
Yüxü nana baksın cinsiyetine bakalım
Sırttan ve yüzden fotoğraflarını paylaşır mısınız
Dişi olabilir
Sevgili Kafeskuslari dostları Kuş sahiplenmek istediğinizde, Öncelikle onlarında bizim gibi CANLI olduğunu unutmamalısınız 🌟Sağlık 🌟Beslenme 🌟Bakım 🌟Sevgi ve ilgi ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılamalısınız ♦Kuşlarınız için ayıracağınız bir bütçe olmalıdır 🌟Geniş kafesi (ızgaralı) tahta...
Tüy rengi canlı, kafa tüyü oturmuş hatta içine yeşil tonlamalar başlamış. Burun delikleride kapalı görünüyor. Ben yaklaşık 2 yaşında diyorum 🫣 tamamen bu yazdıklarımdan dolayı. Yavrularda kafa rengi 6 aydan önce oturmaz, kafada renk geçişleri 1,5- 2 yaş civarı başlar.
Tüy rengi canlı, kafa tüyü oturmuş hatta içine yeşil tonlamalar başlamış. Burun delikleride kapalı görünüyor. Ben yaklaşık 2 yaşında diyorum 🫣 tamamen bu yazdıklarımdan dolayı. Yavrularda kafa rengi 6 aydan önce oturmaz, kafada renk geçişleri 1,5- 2 yaş civarı başlar.
Evet çok doğru Semiha hanım yetişkin, ilk fotoğraf aldattı beni burun delikleri dışarda gibi ve gaga uç siyahlığı
Şimdi ayaklarına baktım pullar da oturmuş, renkte yerleşmiş
Emeğine yüreğine sağlık
Evet çok doğru Semiha hanım yetişkin, ilk fotoğraf aldattı beni burun delikleri dışarda gibi ve gaga uç siyahlığı
Şimdi ayaklarına baktım pullar da oturmuş, renkte yerleşmiş
Emeğine yüreğine sağlık
Cennet papağanlarında cinsiyet belirleme konusunda bazı ipucu vermek istedik. Bu konuyu yazan @Demet bükay ablama teşekkür ederim. ------ >>> Cennet Papağanı Cinsiyet Ayrımı Nasıl Yapılır » Kafes Kuşları Blog