• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanım zehirlendi

Melis26

Yeni Üye
Yedi aylık dişi sevda papağınıma yuvanın altına koymak için hurma yaprağı verdik. Onu ısırdı ve kusmaya başladı. Şuanda çok durgun. Hastalandığı belli, uyukluyor. Ne yapabiliriz?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yedi aylık dişi sevda papağınıma yuvanın altına koymak için hurma yaprağı verdik. Onu ısırdı ve kusmaya başladı. Şuanda çok durgun. Hastalandığı belli, uyukluyor. Ne yapabiliriz?
Eğer zehirlenme varsa kursağına su basmanız gerekir yakınınızda kanatlı uzmanı var mı ? Hangi şehirdesiniz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kanatlı uzamanına götürüp kursağı yıkatın ama hemen gitmeniz gerekir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hurma yaprağı niye verdiniz ki😩 mısır koçanı yaprağı veya Palmiye yaprağı olacaktı 😔 kursaği yıkansin ama ilaç için mutlaka kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

Melis26

Yeni Üye
Hurma yaprağı niye verdiniz ki😩 mısır koçanı yaprağı veya Palmiye yaprağı olacaktı 😔 kursaği yıkansin ama ilaç için mutlaka kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?
Eskişehirdeyiz. Veterineri aradık dediği şey şu oldu. Getirirsiniz biz tahlil yaparız, cerrahi birşey gerekirse başka bir yere yönlendiririz. Sanıyorumki kuşum hurma yaprağından çok fazla yemediği için etkisi kısa sürdü çok şükür. Annem şuan kuşumun yanında. Kuşum iyiymiş, yemek yiyip su içiyormuş, uçuyormuş. Öyle olunca ben veterinere götürmedim. Yine de ilaç gerekir mi? Nova No Diar diye bir ilacı önerdi bi tanıdığımız. Ama internetten içeriğine baktığımda ishal için olduğunu gördüm. Kuşuma vermek istemedim dokunur diye.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Bol bol su içirmeye devam edin. Gece gözlem yapın. İnşallah bunubla atlatır.

Vitamin ve probiyotik kullanıyor musunuz?

Üst Alt