Yedi aylık dişi sevda papağınıma yuvanın altına koymak için hurma yaprağı verdik. Onu ısırdı ve kusmaya başladı. Şuanda çok durgun. Hastalandığı belli, uyukluyor. Ne yapabiliriz?
Yedi aylık dişi sevda papağınıma yuvanın altına koymak için hurma yaprağı verdik. Onu ısırdı ve kusmaya başladı. Şuanda çok durgun. Hastalandığı belli, uyukluyor. Ne yapabiliriz?
Hurma yaprağı niye verdiniz ki mısır koçanı yaprağı veya Palmiye yaprağı olacaktı kursaği yıkansin ama ilaç için mutlaka kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?
Hurma yaprağı niye verdiniz ki mısır koçanı yaprağı veya Palmiye yaprağı olacaktı kursaği yıkansin ama ilaç için mutlaka kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?
Eskişehirdeyiz. Veterineri aradık dediği şey şu oldu. Getirirsiniz biz tahlil yaparız, cerrahi birşey gerekirse başka bir yere yönlendiririz. Sanıyorumki kuşum hurma yaprağından çok fazla yemediği için etkisi kısa sürdü çok şükür. Annem şuan kuşumun yanında. Kuşum iyiymiş, yemek yiyip su içiyormuş, uçuyormuş. Öyle olunca ben veterinere götürmedim. Yine de ilaç gerekir mi? Nova No Diar diye bir ilacı önerdi bi tanıdığımız. Ama internetten içeriğine baktığımda ishal için olduğunu gördüm. Kuşuma vermek istemedim dokunur diye.