• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! sevda papağanım hasta mı?

ilaydadinc

Yeni Üye
merhaba sevda papağanım ağzından tık tık sesler çıkarıyor ve kakası açık yeşil sulu kıvamda, bugün biraz halsiz aynı zamanda yemi suyu temiz kafesi temiz

ilaydadinc

Yeni Üye
kakası bu şekilde şimdi çektim, yolladım hemen, parkede geziyor ayakları üşümüş olabilir mi vitamin de veriyorum haftada 3 gün temiz suda gold bird plus markası, yapıyor taktak sesini sonra duruyor dilinin ucu siyah, yaptığı şey de hani biz insanlar da yaparız ya dilimizle taktak ses çıkar aynı onun gibi ama çok hızlı

Mert G.

Eski Forumcu
kakası bu şekilde şimdi çektim, yolladım hemen, parkede geziyor ayakları üşümüş olabilir mi vitamin de veriyorum haftada 3 gün temiz suda gold bird plus markası, yapıyor taktak sesini sonra duruyor dilinin ucu siyah, yaptığı şey de hani biz insanlar da yaparız ya dilimizle taktak ses çıkar aynı onun gibi ama çok hızlı
Streamble üzerinde video görelim ve o elınızde vitaminler etkisiz bunları kullanın Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
Ve gagasını vuruyor

ilaydadinc

Yeni Üye

Mert G.

Eski Forumcu
ben bu vitaminleri mi satın almalıyım sizce yani, bunlar sevda papağanı için normalde de kullanılması gereken vitaminler mi, aldığımız kuşçu önerisiyle aldım bu vitamini sadece bunu kullanması yeter dedi
Profesyonel üründür baya etkilidir ve düzenli kullanılması gerekir çoğumuz kullanıyoz. Bölünmüş olarak mamaiste tehmin edebilirsiniz

ilaydadinc

Yeni Üye
hayır vermiyorum ama bilmediğim için vermiyorum, hangi marka ne vermem gerektiğini tavsiye verebilir misiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
geziniyor, ötüyor şuan öyle halsizlik durumu pek yok pıtı pıtı geziyor ötüyor ama kaka açık renk ve sulu aynı zamanda o taktak sesi de beni çok korkuttu
Merhaba, tık tık sesini korktuğu, panik olduğu zaman çıkarırlar, özellikle ele aldığınızda, endişe etmeyin lütfen hepsi yapıyor🤲🥰

ilaydadinc

Yeni Üye
Merhaba, tık tık sesini korktuğu, panik olduğu zaman çıkarırlar, özellikle ele aldığınızda, endişe etmeyin lütfen hepsi yapıyor🤲🥰
yaaa beni öyle rahatlattınız kii teşekkür ederim peki çenelerini gıcır gıcır yapıyorlar bazen o ne anlama geliyor biliyor musunuz, herkes başka bişey diyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
yaaa beni öyle rahatlattınız kii teşekkür ederim peki çenelerini gıcır gıcır yapıyorlar bazen o ne anlama geliyor biliyor musunuz, herkes başka bişey diyor
Rica ederim 🥰🤲Gıcırtı uyku rahatlığıdır, mutlu huzurluyken Gıcırtı yapar, uykuda bıcır bıcır konuşur