B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Eyl 2023 #1 Sevda papağanımin cinsiyetini bilmiyorum. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Teşekkur ederim
Zehra Berik Müdavim Kıdemli Üye Katılım 26 Ağu 2023 Mesajlar 530 Tepkime puanı 357 Puanları 63 12 Eyl 2023 #2 Çok tatlı bir dişi ama emin olmak için kuyruk tarafını net çekip atar mısınız
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 13 Eyl 2023 #3 Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #4 Zehra Berik' Alıntı: Çok tatlı bir dişi ama emin olmak için kuyruk tarafını net çekip atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Merhaba, buraya sordugumu tamamen unutmuşum.cevapladiginiz için teşekkür ederim. Kuyruk kısmı şöyle
Zehra Berik' Alıntı: Çok tatlı bir dişi ama emin olmak için kuyruk tarafını net çekip atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Merhaba, buraya sordugumu tamamen unutmuşum.cevapladiginiz için teşekkür ederim. Kuyruk kısmı şöyle
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Merhaba,cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Video yukemeye çalıştım ancak olmadi tekrar deniyorum
Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Merhaba,cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Video yukemeye çalıştım ancak olmadi tekrar deniyorum
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #6 Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, tekrardan nasıl video yükleyeceğim bı turlu olmadı . Sadece fotoğraf kabul ediyor. Yardım edebilir misiniz
Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, tekrardan nasıl video yükleyeceğim bı turlu olmadı . Sadece fotoğraf kabul ediyor. Yardım edebilir misiniz
Zehra Berik Müdavim Kıdemli Üye Katılım 26 Ağu 2023 Mesajlar 530 Tepkime puanı 357 Puanları 63 29 Eyl 2023 #7 BERRY01' Alıntı: Merhabalar, tekrardan nasıl video yükleyeceğim bı turlu olmadı . Sadece fotoğraf kabul ediyor. Yardım edebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz
BERRY01' Alıntı: Merhabalar, tekrardan nasıl video yükleyeceğim bı turlu olmadı . Sadece fotoğraf kabul ediyor. Yardım edebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #8 Zehra Berik' Alıntı: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Zehra Berik' Alıntı: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #9 Zehra Berik' Alıntı: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim attım videoyu
Zehra Berik' Alıntı: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable buraya girip yükleyip linki buraya atabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim attım videoyu
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Eyl 2023 #10 Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Merhaba,yaptım teşekkür ederim şimdiden
Şehmus BAKIR' Alıntı: Tünekte video eklerseniz tahminde bulunuruz Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Merhaba,yaptım teşekkür ederim şimdiden
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 29 Eyl 2023 #11 BERRY01' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Merhaba,yaptım teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla ... Kiwi Erkek
BERRY01' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Merhaba,yaptım teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla ... Kiwi Erkek
B BERRY01 Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2023 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Eyl 2023 #12 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kiwi Erkek Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim artık yanına dişi bir eş alabilirim
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kiwi Erkek Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim artık yanına dişi bir eş alabilirim