• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanim 2. Kez

Deaft

Aktif Üye
Papağanlarim çiftleşmelerine rağmen 2.kez bi yumurtayi yuvadan atmiş birini yiyorlar birinde 3 birinde 4 yumurta yapti simdi geri yiyor çözemedim sürekli boşmu oluyor yada erkekmi yuvadan atiyor ama dişi de yiyordu.Ayrica daha yumurtlayali 1 gün oldu en son ki yumurtadan bu kadar çabuk döllenmez diye biliyorum zaten.Ben attigi yumurtayida geri yuvaya koydum kirmislar yerler diye.

Son düzenleme:

Mustafa09

Aktif Üye
Papağanlarim çiftleşmelerine rağmen 2.kez bi yumurtayi yuvadan atmiş birini yiyorlar birinde 3 birinde 4 yumurta yapti simdi geri yiyor çözemedim sürekli boşmu oluyor yada erkekmi yuvadan atiyor ama dişi de yiyordu.Ayrica daha yumurtlayali 1 gün oldu en son ki yumurtadan bu kadar çabuk döllenmez diye biliyorum zaten
Genellikle yumurtayı kalsiyum eksikliğinden dolayı yerler kalamar kemiği var mı kafesinde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Rahatsızlık duyuyorlar bu yüzden de yerler ve vitamin olarak ne veriyorsunuz?

Deaft

Aktif Üye
Yanlış bilgi verilmiş👍 aksine o dönemde takviye verilmelidir
Ne tür vitaminler vermeliyim birde daha yumurtayi yumurtlayali 3 4 gün bile olmadan yiyorlar daha döllenmeden dişi sonrasinda yine çiftleşiyor öncedende böyle oldu

Deaft

Aktif Üye
Dişi yeniden çiftleşmek için yapiyor olabilirmi yada erkek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ne tür vitaminler vermeliyim birde daha yumurtayi yumurtlayali 3 4 gün bile olmadan yiyorlar daha döllenmeden dişi sonrasinda yine çiftleşiyor öncedende böyle oldu
Gerwit, entrobac,bt amin forte ve e50 bunlar olabilir 👍

Üst Alt