• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sevda papağanı yumurta sıkışması

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah durumu iyi, dinlensin 🐤🐤

Zehra Karakuş

Yeni Üye
Dışkılamada problem yaşadığını gözlemledim, İstanbul da yaşıyorum. *Bana Kanatlı uzmanı veteriner önerebilir misiz?* Sadece Avcılar Yerleşkesi İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakütlesi hastanesini biliyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkılamada problem yaşadığını gözlemledim, İstanbul da yaşıyorum. *Bana Kanatlı uzmanı veteriner önerebilir misiz?* Sadece Avcılar Yerleşkesi İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakütlesi hastanesini biliyorum.
Kağıthane uzak sanırım size vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanım iyidir 🙏

Zehra Karakuş

Yeni Üye
Bir soru sorucam bu çok önemli yumurtanın çıktığı zarın yırtıldığından bahsetmiştim bu Kloaka ( Dışkı, idrar ve yumurtanın kısa süre bulunduğu ortak yer) mı oluyor? Orası yırtıldıysa hayvanın dışkısı karnına mı akar?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir soru sorucam bu çok önemli yumurtanın çıktığı zarın yırtıldığından bahsetmiştim bu Kloaka ( Dışkı, idrar ve yumurtanın kısa süre bulunduğu ortak yer) mı oluyor? Orası yırtıldıysa hayvanın dışkısı karnına mı akar?
Yumurtayı tutan kese o, orası yırtılınca yumurta çıkar, dışkı kloakada birikir ise birikerek karın içine baskı yapar akmaz yani 🙂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yumurtadan sonra yem yedi mi? Su içti mi? Dışkıda zorlanma görülebilir siz dışkı kanlı mı ona bakın 👍