• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda Papağanı Tüy Sorunu

kayra1213

Yeni Üye
Cennet papağanımın daha önce göbeği kanadı ve orda tüy çıkmıyor eskiden daha az tüy vardı muhtemelen biyere arptı daha yeni geldi bence 2dk su koymaya gittim kafesini açmış çıkmış gitmiş tabi etrafı bilmediği için çarpmış biyerlere olayın üstünden 1 ay falan geçti beyaz beyaz tüyler çıkıyor ve tüyleri falan normalmi kaç aylık kuş ben tam bilmiyorum

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Cennet papağanımın daha önce göbeği kanadı ve orda tüy çıkmıyor eskiden daha az tüy vardı muhtemelen biyere arptı daha yeni geldi bence 2dk su koymaya gittim kafesini açmış çıkmış gitmiş tabi etrafı bilmediği için çarpmış biyerlere olayın üstünden 1 ay falan geçti beyaz beyaz tüyler çıkıyor ve tüyleri falan normalmi kaç aylık kuş ben tam bilmiyorum
Kusunuz tuyde bt amın forte takviyesi yapın. Haftada iki kere

mortsvivants

Eski Forumcu
Sık konu açmayın, tek konu üzerinden devam edin. Bu kuşlarınıza acilen takviye vermelisiniz, sağlıklı tüy yapıları yok. Aşağıdaki ürünleri temin edin.

Mert G.

Eski Forumcu
ben bnunu dediğiniz gibi alıcam nasıl verecem ben bunu suyamı koyucam
Yarım suluğa 8 damla olarak kullanacaksınız . Destek olarak gervit multi vitamin ve enrobact da alın faydasını görürsünüz düzenli . Bu vitaminleri mamaişt en alabilirsiniz

kayra1213

Yeni Üye
Sık konu açmayın, tek konu üzerinden devam edin. Bu kuşlarınıza acilen takviye vermelisiniz, sağlıklı tüy yapıları yok. Aşağıdaki ürünleri temin edin.
Kusura bakmayın bi tane muhabbet kuşum bir tanede cennet papağanım olduğu için 2 ayrı konu açmak zorunda kaldım

kayra1213

Yeni Üye
Yarım suluğa 8 damla olarak kullanacaksınız . Destek olarak gervit multi vitamin ve enrobact da alın faydasını görürsünüz düzenli . Bu vitaminleri mamaişt en alabilirsiniz
enrobact buna baktım internetten bulamadım sadece 1 tane buldum oda atlar için

mortsvivants

Eski Forumcu
enrobact buna baktım internetten bulamadım sadece 1 tane buldum oda atlar için
Bilmediğinizi almayın, mamaist sitesinden alabilirsiniz. Attığım yazıda rutin yazıyordu, o düzende kullanın tüyleri zamanla düzelir. Dışkıları nasıl?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş stres olmuş. BT amin Forte takviye verin. Sürekli ilgilenin.

Ayrıca bu Sevda papağanı ☺

kayra1213

Yeni Üye
Bilmediğinizi almayın, mamaist sitesinden alabilirsiniz. Attığım yazıda rutin yazıyordu, o düzende kullanın tüyleri zamanla düzelir. Dışkıları nasıl?
dışkıları 2 sininde normal cennet papağanı muhabbet kuşuna göre biraz daha sıvı ama normal yani çok sıvı değil çokta katı değil

mortsvivants

Eski Forumcu
Kafeste ballı kraker mi var? Öyleyse çıkarıp atın onu.

Üst Alt