• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanı kafesin boyasını söküyor

FusuY

Yeni Üye
Kuşumu alalı 3 saat oldu daha alışma vs demeden çıkmak istiyor kafesten tellerin boyasını kemiriyor gördüğüm kadarıyla yutmuyor ama herhangi bir sorun olur mu bilemedim sizlere danışmak istedim. Erkek, 4-5 aylıkEkli dosyayı görüntüle 41552 Bir de başka önerileriniz var mı? 2-3 gün kafesten çıkarmayın dediler ne yapmalıyım sizce

furricanee

Paylaşımcı
Kuşumu alalı 3 saat oldu daha alışma vs demeden çıkmak istiyor kafesten tellerin boyasını kemiriyor gördüğüm kadarıyla yutmuyor ama herhangi bir sorun olur mu bilemedim sizlere danışmak istedim. Erkek, 4-5 aylıkEkli dosyayı görüntüle 41552 Bir de başka önerileriniz var mı? 2-3 gün kafesten çıkarmayın dediler ne yapmalıyım sizce
ortama alışması için birkaç gün cıkmasa daha iyi.kafesin tam fotorafını görebilir miyiz?boya kaplı telleri hayvanlar soyabiliyor kafes alırken galvaniz kaplı olmasına dikkat edin derim.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Alışkanlık haline getirdiyse sürekli yapar eğer imkanınız varsa galvanik kafes alırsanız daha uygun olur

furricanee

Paylaşımcı
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir de 4 5 aylık eğitim vermek için geç değil di mi
sevda papağanları hakkında pek bir fikrim yok ancak 4 5 aylık çok da büyük sayılmaz.eminim size alışınca öğretebilirsiniz bazı şeyleri

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşu petshoptan mı aldınız üreticiden mi

EnesGenç

Eski Forumcu
Arkadaşlara katılıyorum. Galvanizli kafes olursa cok daha iyi olur. Neticede teller boyalı ve kimyasal. Eğitim konusuna gelirsekte yaşla pek alakasi yok ama hic de diyemeyiz.%60 70 kuşun kişiliği ile alakalı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Gaga taşı varmı kalamar ve gaga taşı ekle mümkünse

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayırlı olsun kuşunuz.
Kemirebileceği başka şeyler olursa onlarla oyalanır.
Gaga taşı, kalamar kemiği, pamuk ipli oyuncak vs.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Petshoptan aldım 4 kardeşiyle beraber yeni yeme düşdüklerinde gelmiş petshopa benim aldığım sonuncu olandı.
Kuşunuz cennet sevda eşleşmesinden olan katır kuşlardan gibi geldi bana. Yinede emin olamıyorum uzmanları daha iyi bilir ama. İlerde üretmek isterseniz katır kuşlar üremiyor onun dışında sorun yok. Konunuzdan bağımsız ama katırsa ek bilginiz olsun diye araya girdim.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

FusuY

Yeni Üye
Kuşunuz cennet sevda eşleşmesinden olan katır kuşlardan gibi geldi bana. Yinede emin olamıyorum uzmanları daha iyi bilir ama. İlerde üretmek isterseniz katır kuşlar üremiyor onun dışında sorun yok. Konunuzdan bağımsız ama katırsa ek bilginiz olsun diye araya girdim.
Katır olduğunu nasıl anlayabilirim?

FusuY

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 41568
Daha net bir fotoğraf. Göz bandı çok hafif var, gagasının altı kırmızı üstü sarı zaman geçtikçe sarıya döner dedi aldığım adam.

Son düzenleme:
Üst Alt