1 adet sevda papağanı için hagen vision S01 yeterli olur mu? M01'e gerek var mı? Devamlı kafeste durmayacağından M01'e gerek var mı emin olamadım. Daha önce vision kafes almadım.
1 adet sevda papağanı için hagen vision S01 yeterli olur mu? M01'e gerek var mı? Devamlı kafeste durmayacağından M01'e gerek var mı emin olamadım. Daha önce vision kafes almadım.
Merhaba dışarıda duracaklar içim yeterli olacaktır, arada çok az bir fark var, onun yerine prinç kafes alınabilir, kanat çırpar çok gezerler içinde, ızgaralı tavsiye ederim
Sevgili Kafeskuslari dostları Kuş sahiplenmek istediğinizde, Öncelikle onlarında bizim gibi CANLI olduğunu unutmamalısınız 🌟Sağlık 🌟Beslenme 🌟Bakım 🌟Sevgi ve ilgi ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılamalısınız ♦Kuşlarınız için ayıracağınız bir bütçe olmalıdır 🌟Geniş kafesi (ızgaralı) tahta...
Hagen kullanan birisi olarak asla önermiyorum. Temizliği çok zor. Tavası girintili çıkıntılı kağıt vs bile zor seriliyor. Temzilemek için tavayı komple çıkarmak gerekiyor. Kaliteli mi evet aşırı kaliteli ama kullanımı zor. Ve birşey daha sevdalar kemirgen oluyorlar benim sevdam hagenin yan kapı kilit kısmını kemirerek deldi birde yemlik korumasını çıkarsanız yemliğe çıkarmasanızmda korumanın üstüne fazla dışkı bırakıyorlar.