• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda Papağanı çok yumurtlaması

caglaraltiparmak

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bi çift sevda papağanım 2. ağız yumurtladı. 6. yumurtayı 1 hafta önce yaptı fakat dün sabah son yumurtasından 1 hafta sonra 7. yumurtayı yaptı. sadece normal yem dışında kızıştırıcı hiç bir gıda vermiyorum. Diğer yumurtalar dolu görünüyor. bu durum normal mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Olabilir normal yavrular büyüyünce ayririrsiniz kuşları dinlenirler biraz.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar, bi çift sevda papağanım 2. ağız yumurtladı. 6. yumurtayı 1 hafta önce yaptı fakat dün sabah son yumurtasından 1 hafta sonra 7. yumurtayı yaptı. sadece normal yem dışında kızıştırıcı hiç bir gıda vermiyorum. Diğer yumurtalar dolu görünüyor. bu durum normal mi
Bence ikiside dişi kardeşim 1 hafta arayla o kadar yumurtlamaz eşleşme olduğumu daha önce yavru aldın mı ?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dolu demişsin gözümden kaçmış :) olur aşırı kızgınlaştıklarında oluyor bu durumlar yeni yumurtaları al dolu olanlar kalsın

caglaraltiparmak

Yeni Üye
Bu ikinci yavrulayışı daha önce bi ağız yavru aldım zaten o yavru daha yeme düşmeden 42 günlükken falan ilk yumurtayı vermeye başladı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dediğim gibi kuşu fazla yormadiginiz müddetçe sorun yok. Biraz dinlenmesi hem kendi için hem yeni üreme için iyi olur

Üst Alt