• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Sevda Papağamına hangi takviyeler verilir ve ne işe yarar?

sevdasever

Yeni Üye
Yani değiştirin derim ☺
Eğer eviniz çok sıcaksa buzdolabına koyabilirsiniz ☺
Tamamdır hocam çoook teşekkürler Allah razı olsun. Bir de şunu soracağım müsadenizle, aldığım yerden kapalı hazır pakette olmadığı için az bir miktar açık yem aldım içim sinmiyor bir daha almayacağım. Yem öneriniz var mıdır?

Sygoldex

Aktif Üye
Tamamdır hocam çoook teşekkürler Allah razı olsun. Bir de şunu soracağım müsadenizle, aldığım yerden kapalı hazır pakette olmadığı için az bir miktar açık yem aldım içim sinmiyor bir daha almayacağım. Yem öneriniz var mıdır?
Gold wings önermem içerisinde renkli drajelerden oluyor. Versele Laga veya Gardenmix arasından bütçenize ve kuşunuzun zevkine göre tercih yapabilirsiniz

sevdasever

Yeni Üye
Merhaba. Versele Laga, Gold Wings, Garden Mix Bu Yemlerden Birini Alabilirsiniz. 🌸
Hocam link atabilir misiniz acaba bazı yemler değişik muhabbet için olanlar var diğer türler için olanlar var diye biliyorum bazılarında peraket falan yazıyor anlamıyorum nereden anlayacağım hangi yemin kuşuma uygun olduğunu?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Gold wings önermem içerisinde renkli drajelerden oluyor. Versele Laga veya Gardenmix arasından bütçenize ve kuşunuzun zevkine göre tercih yapabilirsiniz
Evet Var Ama Ayiklanirsa Sıkıntı Yaratmıyor. Bende Kullanıyorum. Kaliteli Yemdir. Link Paylasam Ama Mamaist Üzerinden Alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Evet Link Paylaşımı Yasak 😇 Görselini Attım Oradan Bakabilirsiniz.

sevdasever

Yeni Üye
Evet Link Paylaşımı Yasak 😇 Görselliği Attım Oradan Bakabilirsiniz.
Aynı konuda farklı sorular soruyorum ama bu son hocam kusura bakmayın. Benim kuşun bugün 2. günü. Çoğu zamanı kafesin dibinde geçirdi bugün. Halsiz değil kuş sesi açınca falan baya ötüyor zıplıyor yukarı çıkıyor ama genelde yerde geçirdi günü. Nedeni nedir acaba?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Aynı konuda farklı sorular soruyorum ama bu son hocam kusura bakmayın. Benim kuşun bugün 2. günü. Çoğu zamanı kafesin dibinde geçirdi bugün. Halsiz değil kuş sesi açınca falan baya ötüyor zıplıyor yukarı çıkıyor ama genelde yerde geçirdi günü. Nedeni nedir acaba?
Estağfurullah Sorabilirsiniz 🌸 Yeni Ortamına Alışmaya Çalışıyordur. İlk Zamanlar Olur. Kafesin Altında Uyuyan Kuşlar Oluyor. Sağlığında Her Hangi Bir Sorun Yoksa Korkmayın 😇 Zamanla Alışır Sizlere.

sevdasever

Yeni Üye
Estağfurullah Sorabilirsiniz 🌸 Yeni Ortamına Alışmaya Çalışıyordur. İlk Zamanlar Olur. Kafesin Altında Uyuyan Kuşlar Oluyor. Sağlığında Her Hangi Bir Sorun Yoksa Korkmayın 😇 Zamanla Alışır Sizlere.
Çok teşekkürler hocam Allah razı olsun iyi akşamlar dilerim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben gold wings kullanıyorum sultanıma, ekmekleri ayıklıyorum daha iyi o yüzden onu öneririm aynı yemi yiyorlar zaten ☺

Üst Alt