• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Serçeye yardım

Menadora

Yeni Üye
Sokakta bulduğum serçe için ne yapabilirim. Sanırım düşmüş yerde buldum herhangi bir yarası yok gözleri kapalı gagası önde yavaş yavaş nefes alıyor. Sultan papağınım için biraz vitamin vermişlerdi ondan bir damla içirdim neler yapabilirim sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

BayanLegolas

Paylaşımcı
Hastalık taşıyor olabilir evdeki kuştan ayrı bir yerde tutun lütfen serçeyi sıcak tutmanız gerekiyor yem su içmez o içebilecek gibi durmuyor garibim elle beslemeniz gerekecektir inşallah toparlar 🩵🩵

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aspur varsa aspur verebilirsiniz 1773330337725.png .

Menadora

Yeni Üye
Hastalık taşıyor olabilir evdeki kuştan ayrı bir yerde tutun lütfen serçeyi sıcak tutmanız gerekiyor yem su içmez o içebilecek gibi durmuyor garibim elle beslemeniz gerekecektir inşallah toparlar 🩵🩵
Evet hocam farklı bir yerde yanına yaklaştırmadım. Su içirdim, yem yemedi dal darı koymuştum yanına ama biraz daha iyi şuan kaloriferin altında tutuyorum, teşekkür ediyorum

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hocam maalesef elimde yok ondan biraz su içirdim sıcak tutuyorum toparladı gibi biraz daha, teşekkürler
Rica ederim serçenin yeminin aspur olduğunu biliyorum sadece başka yardım edemedim yavruya.

BayanLegolas

Paylaşımcı
Elinizde kuş için probiyotik varsa suyuna az birşey karıştırabilirsiniz toparlanmasını yardımcı olur inşallah 🩵

BayanLegolas

Paylaşımcı
Benimde elimden çok yabani güvercin kumru karga geçti en önemli olan aç kalmaması yemiyorsa elle beslemek gerekiyor probiyotik de sindirim için çok kurtarıcı

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, böcek, solucan, un kurdu gibi küçük böcekleri rahatlıkla yerler, protein ağırlıklı beslenirler. Bulması zor olur derseniz varsa elinizde kedi maması ıslatıp mama şişince 3-4 tane verebilirsiniz. Gözleri hep mi kapalı acaba? Bir yere çarpıp kısa süreli şok geçiriyor da olabilir diyeceğim ama ne kadar süredir sizde ve uçamıyor? Şuan durumu nasıl? 🙏

Menadora

Yeni Üye
Merhaba, böcek, solucan, un kurdu gibi küçük böcekleri rahatlıkla yerler, protein ağırlıklı beslenirler. Bulması zor olur derseniz varsa elinizde kedi maması ıslatıp mama şişince 3-4 tane verebilirsiniz. Gözleri hep mi kapalı acaba? Bir yere çarpıp kısa süreli şok geçiriyor da olabilir diyeceğim ama ne kadar süredir sizde ve uçamıyor? Şuan durumu nasıl? 🙏
İyileşti hocam uçtu çok mutluyum yarın dılarıya bırakacağım ilginiz için teşekkürler 🙏🏻

Menadora

Yeni Üye
Benimde elimden çok yabani güvercin kumru karga geçti en önemli olan aç kalmaması yemiyorsa elle beslemek gerekiyor probiyotik de sindirim için çok kurtarıcı
Hocam toparladı uçuyor yine de akşam tutacağım yarın sabah salacağım gayet iyi şuanda çok teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏻

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ne demek biz teşekkür ederiz asıl, misafir etmişsiniz yardımcı olmuşsunuz🙏