• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Serçe eve girmis

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ne yapacam ben şimdi. Ne yapmam gerek

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yönünü karıştırdı yanlışla girdi muhtemelen. Etrafına detaylıca bak yara darbe vs yoksa sağlıklı ise sal.
Yara yok güzel uçtu gitti. Ama birdaha gelirse belediye arayacam yabanı hayvan lara iyi bakıyorlar

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yara yok güzel uçtu gitti. Ama birdaha gelirse belediye arayacam yabanı hayvan lara iyi bakıyorlar
Neden? Kuşu evden çıkaramıyor musunuz? Mert bazen yazdığın mesajları okurken şaşırıyorum cidden.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Abla ben uçamıyor diye biliyordum. Çünkü kardeşimin elinden gitmiyordu. Sonra aldım elime kontrol ettim. Kanat altını flan hiç birşey yok saldım. Ben yara var diye biliyordum. Evime sürekli yabani hayvan girmediği için panikledım. Evde 15 tane Kusum olunca onlarında sağlığını göz önünde bulundurmak için konu açma gereği buldum .

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Belliki yanlışlıkla girmiş bir daha gelmez zaten. Hem salmak yerinde belediyeye haber vermek neden ☺ sen yabani hayvan olayını yanlış anlamışsın sanki 🙄

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Belliki yanlışlıkla girmiş bir daha gelmez zaten. Hem salmak yerinde belediyeye haber vermek neden ☺ sen yabani hayvan olayını yanlış anlamışsın sanki 🙄
Abla , şimdi böyle anlatım. Uzun mesafe demekki ucamıyor diye düşündüğümden birdaha girerse. Bir sıkıntısı olduğunu düşünüp, burdaki belediye tedavilerini yapıp salıyor. Boş boşuna telef olmasın diye onlar daha iyi bakar diye düşünmüştüm