• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Serçe buldum

Azraa

Yeni Üye
İşte yere düşmüş yavru serçe buldum şu an benim yanımda çıkışta evime götüreceğim burda bir abi sana enjektörle mama getireceğim besle dedi eve gidince ne yapmalıyım nasıl bakmalıyım

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Yavruya benziyor yani hastalığı veya kırığı yok gibi, yinede kontrol ediniz eğer yavru ise doğru bakımla büyür ve hayatına devam eder:)

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bir kafese veya yoksa kartonda yaşayabilir geniş bir karton içerisinde yada kafeste mutlaka su bulunmalı içmezse arada bir ağzına enjektör yardımı ile damlatabilirsiniz, serçe ne yer maalesef bilmiyorum bilgili hocalarımız yardımcı olacaktır 😊

Azraa

Yeni Üye
Bir kafese veya yoksa kartonda yaşayabilir geniş bir karton içerisinde yada kafeste mutlaka su bulunmalı içmezse arada bir ağzına enjektör yardımı ile damlatabilirsiniz, serçe ne yer maalesef bilmiyorum bilgili hocalarımız yardımcı olacaktır 😊
Teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İşte yere düşmüş yavru serçe buldum şu an benim yanımda çıkışta evime götüreceğim burda bir abi sana enjektörle mama getireceğim besle dedi eve gidince ne yapmalıyım nasıl bakmalıyım
Serçe doğadan annenin getirdiği solucan böcek, sinek bol protein ile beslenir, bu sıcakta çamurlu yer bulmak zor😔solucanlar orada olur😔, mama ve şiringaya ihtiyacınız var, inşallah bulursanız solucan, tırtıl

Azraa

Yeni Üye
Serçe doğadan annenin getirdiği solucan böcek, sinek bol protein ile beslenir, bu sıcakta çamurlu yer bulmak zor😔solucanlar orada olur😔, mama ve şiringaya ihtiyacınız var, inşallah bulursanız solucan, tırtıl
Mama verdim şiringayla solucan ve tırtıl bulmam çok zor daha öncr de hiç görmedim buralarda

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Un kurdu yiyorlar mi bilmiyorum fakat mamaist.com üzerinden ulaşabilirsiniz eğer yiyebilirse