• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende yorum yap :D

Semihzz123

Tutkulu
Salı günü bir yolculuğa çıkacağım kuşlarım 1 gün (ama 2 güne de çıkabilir) bensiz kalır diye düşünüyorum sizde görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
Kafesteki ekipmanlar:1 Akıllı yemlik Full dolu olacak şekilde bırakacağım onun yanında kafesin tellerine 1 tane asayımmı full dolu akıllı yemliği 2 gunde bitirmesi mümkün değil bana göre.2 suluk ama 3 e çıkarabilirim temel ihtiyaci zaten yem ve su başka birşey koymayı düşünmüyorum bu arada çiftimin 4 yumurtasi var ilk yumurta 25 temmuzda çıkacak ama sorun olacağını düşünmüyorum çünkü o günler evde olacağım.

Bahar Y.

Müdavim
Bişey olmaz diye düşünüyorum, 1 gün kısa bir süre

Selin

Paylaşımcı
Ben de bugün yola çıkıyorum ama ben 5 gün kadar olmayacağım evde sizin 1 günmüş hayli hayli yeter akıllı yemlik 2 suluk diye düşünüyorum. Ben de 1 akıllı yemlik 2 normal yemlik 2 suluk koymayı düşünüyorum ekstra dal dari koyabilirim belki inşallah yeter.

Bahar Y.

Müdavim
Ben de bugün yola çıkıyorum ama ben 5 gün kadar olmayacağım evde sizin 1 günmüş hayli hayli yeter akıllı yemlik 2 suluk diye düşünüyorum. Ben de 1 akıllı yemlik 2 normal yemlik 2 suluk koymayı düşünüyorum ekstra dal dari koyabilirim belki inşallah yeter.
Suluğu 3e çıkarın bence çünkü havalar çok sıcak olduğu için buharlaşıyor suluklardan

Semihzz123

Tutkulu
Evet 1 gün ama 2 güne çıkabilir zaten 2 günden fazla olmaz ama ne olur ne olmaz diye 1 tane yemlik biraksammı diye düşünüyorum.

Soner

Aktif Üye
1 akıllı yemlik 1 suluk ve 2 adet dal sarıyla 4 gün bıraktım ciftlerimi hic bir sıkıntı olmaz rahat olun öyle 2-3 tane sulugada gerek yok İskenderun gibi bi cehennem sıcagı olan yerde balkonda gerisini siz düsünün döndüğümde kuslar gayet saglıklı yemleri ve sularıda gayet yeterli olmustu yine de tercih sizin

Üst Alt