• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sen de iyilik yapabilirsin

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Nerede bulunduğun farketmiyor. İnsanına göre. Kendi yaptıklarıyla kötü bir izlenim yaratan neden ismini söylemenin ırkçılık olarak nitelendirildiğini bilmediğim millet kendi yaptıklarını söyleyince ırkçı diyor.
Ağzı olan konuşuyor,milletin ağzı torba değilki büzesin diye bir laf var yerine göre ırkçı kafatasçı vs vs derler hep derler.Bana dokunmayan bin yaşasincilar da ayrı bir konu.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Daha çok suriyeliler var, saygı duyuyorum fakat bazıları çok yüzsüz.. Bisikletimi bile çalan birine nasıl saygı duyduğumu sorguluyorum bazen
Insan saygiyi kendine duyar aslında karşı tarafa değil, bu senin karakterini olgunluğunu gösterir eylül kardeş.Ben senide izmirdesin diye düşündüm.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben bu konuyu görmemisim helal olsun sana Eylül kardeşim 😊 sessiz kullar bunlar ağzı var dili yok ne verirsen onu yerler Allah verenden razı olsun inşallah 🙏

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
ben olaya insani yönden bir eksiklik olarak bakıyorum. Bu sebeple çocuklarımıza hayvan sevgisinin yanında, canlılara karşı duyarlı olmayı öğretmemiz gerekiyor. Yaşadığımız alanların diğer canlılarla da ortak kullanım alanı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Üniversitede bize bir dönem topluma hizmet uygulamaları diye bir ders vermişlerdi. Kimi huzurevini ziyaret ediyordu. Kimi barınakları vs Bizde bir dernek aracılığıyla Reşadiye ormanında köpekleri beslemeye gidiyorduk haftasonları. Kulübe vs yapıyorduk. Güzel.bir uygulamaydı. Keşke dönemlik ders yerine öğrencilere her sene böyle bir uygulama yaptırsalar.
Buraya örnek resim bırakayım. 😁
Ekli dosyayı görüntüle 4254
süper bir öneri, hem bireysel hem toplumsal fayda ve farkındalık yaratırdı.
Dediğiniz gibi keşke...

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Üniversitede bize bir dönem topluma hizmet uygulamaları diye bir ders vermişlerdi. Kimi huzurevini ziyaret ediyordu. Kimi barınakları vs Bizde bir dernek aracılığıyla Reşadiye ormanında köpekleri beslemeye gidiyorduk haftasonları. Kulübe vs yapıyorduk. Güzel.bir uygulamaydı. Keşke dönemlik ders yerine öğrencilere her sene böyle bir uygulama yaptırsalar.
Buraya örnek resim bırakayım. 😁
Ekli dosyayı görüntüle 4254
Süpermiş gerçekten

Üst Alt