• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Selin kimdir ?

Selin

Paylaşımcı
Merhabalar herkese. Tanışma vakti geldi sanırım 😊Adım Selin 28 yaşındayım. Ankara Dil Tarih mezunuyum, bir kurumda Tarih öğretmenliği yapıyorum. Foruma katılalı 6-7 ay kadar oldu, yoğunluktan dolayı cok aktif olamıyordum, artik elimden geldiğince ben de buradayım. Meslektaşlarımı, büyüklerimi ve küçüklerimi tanımak; burada beraber olmak benim için çok güzel, ayrı bir değer 😊 Forum sayesinde oldukça bilinçlendim ve ögrenmeye devam ediyorum. Sizden öğrendiklerimi de başkalarına aktarıyorum.😊 Karşılıklı güzel duygular içinde olmak, paylaşımda bulunmak dileklerimle herkese sevgi ve selamlar 💐

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar herkese. Tanışma vakti geldi sanırım 😊Adım Selin 28 yaşındayım. Ankara Dil Tarih mezunuyum, bir kurumda Tarih öğretmenliği yapıyorum. Foruma katılalı 6-7 ay kadar oldu, yoğunluktan dolayı cok aktif olamıyordum, artik elimden geldiğince ben de buradayım. Meslektaşlarımı, büyüklerimi ve küçüklerimi tanımak; burada beraber olmak benim için çok güzel, ayrı bir değer 😊 Forum sayesinde oldukça bilinçlendim ve ögrenmeye devam ediyorum. Sizden öğrendiklerimi de başkalarına aktarıyorum.😊 Karşılıklı güzel duygular içinde olmak, paylaşımda bulunmak dileklerimle herkese sevgi ve selamlar 💐
Çok şanslı hissediyorum sizin gibi kalbi güzel bir hocayla böyle güzel ve faydalı bir platformda tanıştığım için, umarım uzun süreler devam eder foruma manevi katkınız, sevgiler ve saygılar☺

Selin

Paylaşımcı
Çok şanslı hissediyorum sizin gibi kalbi güzel bir hocayla böyle güzel ve faydalı bir platformda tanıştığım için, umarım uzun süreler devam eder foruma manevi katkınız, sevgiler ve saygılar☺
Çok teşekkür ederim sevgili Bahar güzel düşünceleriniz için 😊 aynı şansı kendimde de görüyorum 😇 umarım dediğiniz gibi olur sevgiler 🍀

Soner

Aktif Üye
Aileye hoşgeldiniz tekrardan memnun oldum sizin gibi değerlerin arasında olmak bizler icinde ayrı gurur ve mutluluk en kısa zamanda kuşlarınızında resimlerini görmek isteriz sağlıkla bakın 😊

Selin

Paylaşımcı
Aramıza hoşgeldiniz tanıştığımıza memnun oldum. Hayalimdeki mesleği yapıyorsunuz ☺. Şuan başka alanda ilerlesem de tarih benim için ayrı. Bende açıktan okumaya başladım kısmetse iki sene daha var bitmesine 😁 şuan kuş besliyor muydunuz acaba resimlerini görmek isteriz
Merhaba Taha Bey ben de tanıştığıma çok memnun oldum😊 çok sevindim Tarih okumanıza ve ayrıca ilgi alanınız olması çok güzel, 2 sene sonra meslektaş olmak dileğiyle diyelim o zaman 😊 bir tane erkek muhabbet kuşum var ekliyorum şimdi resimlerini

Selin

Paylaşımcı
Aileye hoşgeldiniz tekrardan memnun oldum sizin gibi değerlerin arasında olmak bizler icinde ayrı gurur ve mutluluk en kısa zamanda kuşlarınızında resimlerini görmek isteriz sağlıkla bakın 😊
Hoşbulduk Soner Bey aynı gurur bana da ait sizlerle olduğum için 😊 ben de çok memnun oldum, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sevgiler🍀

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aramızda olmanızdan memnunuz hocam. Sağolun tekrar hosgeldiniz