• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım SELAMLAR..

FATİHHANCER

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle bu forum sitesinin kurucusu ve bizi bir araya getiren Şehmus abime çok teşekkür ederim. Bir soru hakkında kendisine ulaştım ve bana çok yardımcı oldu. Aramızdaki samimiyet bağına dayanarak beni davet etti ve aranıza katılmış oldum : ) Lafı çok uzatmadan kendimi tanıtayım :) İsmim Fatih ,İstanbul avcılarda ikametgah ediyorum finans işi yapıyorum 10 yaşından beri genel olarak kuş ve balık besliyorum. Şu an hobi olarak beslediğim sultan ve forpus papağanlarım var. Dün akşam Şehmus abi ile yüz yüze tanışma fırsatım oldu kendisine tekrar çok teşekkür ederim.Minik dostlarınızla birlikte sağlıcakla kalın..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Fatih ayağına yüreğine sağlık kardeşim 😊 Forum hepimizin ve burada gerçekten çok samimi dostluklar var.Bak sana baştan soyliyim bağımlılık yapar kafeskuslaricom 😂 Birgün girmedinmi eksik hissedersin.Ailemize hoşgeldin fotoğrafı 5 yaşında oğlum çekti idare et😅 Heyecandan eli titremiş🥰

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz :) Şehmus hocama katılıyorum, birkaç ay işlerim nedeniyle girememiştim ve baya eksikliğini hissettim açıkçası. Şimdi bütün gün işim arasında bakmaya çalışıyorum. Hatta birkaç gündür kışa hazırlık ev temizliğindeyim ama yine de ayağımı iki dakika uzattıkça elim telefonda forumu açıyor direk :D

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah çok sevindim kardeşim bol bol yavrularını da paylaşman dileğiyle 😊😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dün gece saat 1 de gidip😁Şehmus abimden disi forpusuma aldıgım mavi erkek maşallah hemen birbirlerine ısınıp aşk yaşamaya başladılar 😁
Gece 1 iyiymiş 🤣 @Şehmus BAKIR hocam bak senin sultanlara da söyle beni fazla bekleyirlerse ben de bir gece ansızın evini basmaya gelirim 😜😜😜