• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Selamlar Herkese

Kerem M.

Yeni Üye
Merhaba dostlar. Aranıza İstanbul'dan katılmaktayım. 5 yaşındaki muhabbet kuşum hastalandığı için soru sorup görüş almak amacıyla kaydolmuştum. Çok inatçı ve bir o kadar da hasta bir kuşum vardı. Şehmus abi kuşun tedavi süreci boyunca ciddi anlamda mesai harcadı diyebilirim. Yaklaşık 2 hafta boyunca kendi evinde misafir etti kuşumuzu. Bu süreçte hukukumuzun çok geliştiğini düşünüyorum çünkü Şehmus Abi'yi her akşam darladım.:LOL:
Az-çok bilgi sahibi olduğum için de teknik ekip kadrosuna dahil etti beni. Umarım gerektiği kadar destek olabilirim.

Fotoğraftaki yavrucak da kuşum olur. Adı Minik. İsmi gibi minik kaldı diyebilirim. :D

Ekli dosyayı görüntüle 35435

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba dostlar. Aranıza İstanbul'dan katılmaktayım. 5 yaşındaki muhabbet kuşum hastalandığı için soru sorup görüş almak amacıyla kaydolmuştum. Çok inatçı ve bir o kadar da hasta bir kuşum vardı. Şehmus abi kuşun tedavi süreci boyunca ciddi anlamda mesai harcadı diyebilirim. Yaklaşık 2 hafta boyunca kendi evinde misafir etti kuşumuzu. Bu süreçte hukukumuzun çok geliştiğini düşünüyorum çünkü Şehmus Abi'yi her akşam darladım.:LOL:
Az-çok bilgi sahibi olduğum için de teknik ekip kadrosuna dahil etti beni. Umarım gerektiği kadar destek olabilirim.

Fotoğraftaki yavrucak da kuşum olur. Adı Minik. İsmi gibi minik kaldı diyebilirim. :D

Maşallah Minik'e. Size de başarılar dileriz. :)

Melisa41

Tutkulu

Hoşgeldiniz tekrardan 🙂 minik çok tatli Maşallah 🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim bizi bir araya getiren bu miniklere ne kadar teşekkür etsek azdır 😊 Büyük arkadaşlıklar ve dostluklar ediniyoruz onların sayesinde 🙏 Minik bir kanser savaşı verdi ve başarılı oldu şuan kilosu iyi karaciğer değerleri normal ve kendisi yemeğe başladı inşallah yarın teslim etcem 👍

Mert.

Eski Forumcu
Hoşgeldiniz minik geçmiş olsun birdaha yaşamasın maşallah. Sizi de aramızda görmek mutluluk veriyor. İnsana inaniyorum ben yardım edebileceğine