• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ankete Sende Katıl şehmus bakıra kuşumu sahiplendirmelimiyim sizce

Kuşunu Yusuf'a geri vermeli miyim?

• Evet

Kullanılan: 5 26.3%
  • Hayır

Kullanılan: 14 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Allah razı olsun abi ama keşke daha erken atsaydın cevap vermeyince korktum öldü sanıp
İşlerimin yoğunluğu diyelim ve ölseydi haberin olurdu kardeşim merak etme 👍
yani kedi ısırması gibi tedavisi çok zor olan bi durumu veterinerlere bile ulaşamadan tedavi etmemimi bekliyosunuz neden hayıra tıkladınız anlamıyorum @Aslı Ö. @Demet bükay @Semiha S. neden hayır dediğinizi merak ettim
Demiştim sana bende foruma sorarım sana geri vereyim mi diye kardeşim anket açtım kimseye müdahale etme herkesin görüşüne ve oyuna saygı duyacaz Anket sonunda oylamaya göre bakacaz👍Şu konuda da için rahat olsun kuş şuanda bende ve eğer sahiplendirecek olursamda güvendiğim bildiğim birisine veririm ☺

altair

Müdavim
İşlerimin yoğunluğu diyelim ve ölseydi haberin olurdu kardeşim merak etme 👍

Demiştim sana bende foruma sorarım sana geri vereyim mi diye kardeşim anket açtım kimseye müdahale etme herkesin görüşüne ve oyuna saygı duyacaz Anket sonunda oylamaya göre bakacaz👍Şu konuda da için rahat olsun kuş şuanda bende ve eğer sahiplendirecek olursamda güvendiğim bildiğim birisine veririm ☺
kimseyi zorlamıyorum kendimi savunmaya çalıştım son 2 tane takviye lazımmış onlarıda alınca bi eksiği kalmıyacak zaten neden hayır dediklerini anlamıyorum

Son düzenleme:

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
kimseyi zorlamıyorum kendimi savunmaya çalıştım son 2 tane takviye lazımmış onlarıda alınca bi eksiği kalmıyacak zaten neden hayır dediklerini anlamıyorum
Hepimiz anlatmaya çalıştık aslında mesajları tekrar okursan anlayacağını düşünüyorum

altair

Müdavim
Hepimiz anlatmaya çalıştık aslında mesajları tekrar okursan anlayacağını düşünüyorum
takviyelerin eksik oldugundan veterinerin uzak oldugundan ve deneyimsiz oldugumu söylediniz takviyeleri alıcagıma ve veterinere otobüsle gideceğimi söyledim deneyimide kuşa bakarak ve bu sitede vakit geçirerek kazanıcam

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İstersen burada deneyim kazanıp öyle geri al ablacım böylece kuş şehmus abide olur sen de daha rahat edersin 🤗

altair

Müdavim
İstersen burada deneyim kazanıp öyle geri al ablacım böylece kuş şehmus abide olur sen de daha rahat edersin 🤗
peki ne yapmam lazım dediğim gibi kafeste şu anda bi eksiği yok sadece 2 tane takviye eksik onuda en geç 1 haftaya alırım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
peki ne yapmam lazım dediğim gibi kafeste şu anda bi eksiği yok sadece 2 tane takviye eksik onuda en geç 1 haftaya alırım
Mesela kuş hastalıkları hakkında bilgileri daha fazla öğrenebilirsin, yaralanmalarda neler yapacağını öğrenebilirsin ve rif ampul gibi şeyleri tedarik edebilirsin ☺

altair

Müdavim
Mesela kuş hastalıkları hakkında bilgileri daha fazla öğrenebilirsin, yaralanmalarda neler yapacağını öğrenebilirsin ve rif ampul gibi şeyleri tedarik edebilirsin ☺
anormal durumları biliyorum, zaten anormal bi durum olursada konu açıp sizden bilgi alıyorum hastalıklarla ilgili bi sorun çıkıcagını düşünmüyorum, 50 metre uzakta rif ampul satan eczane var yaralanmayıda araştırayım teşekkürler yardımın için

altair

Müdavim
abla bu siteye yazılan bi yazıyı okudumda oksijenli su ile temizlenip mısır nişastası gibi kanamayı durduran maddelerle kanama durdurulmalı diyo bişeyler eksik değilmi benmi yanlış anladım yoksa

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
abla bu siteye yazılan bi yazıyı okudumda oksijenli su ile temizlenip mısır nişastası gibi kanamayı durduran maddelerle kanama durdurulmalı diyo bişeyler eksik değilmi benmi yanlış anladım yoksa
Bunlar da olabilir ama sonrasında antibiyotikli merhem veya rif de önemli

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizin başka kuşunuz yoksa daha fazla masraf etmeden biraz ara verin. Bu kadar görüş üstüne zaten bu kuş size gelmeyecek. İyice bilinçlendiğinizde, zaman ayıracağınızı düşündüğünüzde, ortamını eksiksiz hazırladığınızda yeni bir can sahiplenirsiniz.

altair

Müdavim
Sizin başka kuşunuz yoksa daha fazla masraf etmeden biraz ara verin. Bu kadar görüş üstüne zaten bu kuş size gelmeyecek. İyice bilinçlendiğinizde, zaman ayıracağınızı düşündüğünüzde, ortamını eksiksiz hazırladığınızda yeni bir can sahiplenirsiniz.
kuşun eşi bende kaldı birazda ondan kuşu geri almak istiyorum kuş tek kaldı canı sıkılıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
malesef şehmus abi bize çok uzakta tüm ihtiyaçları alsamda hayır demekte ısrarcılar sanırım başka birisine sahiplendiricem
Yani Şehmuz bey size dişiyi geri verecek olsa gidip alabilirsiniz ama sizdekini vermek isterseniz uzak diye götüremezsiniz doğru mu anladım.

altair

Müdavim
Yani Şehmuz bey size dişiyi geri verecek olsa gidip alabilirsiniz ama sizdekini vermek isterseniz uzak diye götüremezsiniz doğru mu anladım.
dişiyi nasıl geri alıcagımıda bilmiyorum sanırım metroyla 3-4 saat falan yolculuk yapmam gerekir yakın olan başka birisine sahiplendirmek daha mantıklı