• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! şehmus bakıra kuşumu sahiplendirmelimiyim sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Herkese hayırlı günler dilerim ☺Bizde durumlar çok iyi bu çocugumuz hayatı tehlikesini çok şükür atlattı🥰yarası iyileşiyor haftaya dikişleri sökeceğim 👍Şuan iştahı da yerine gelmeye başladı dualarınızla daha iyi olacak inşallah 🤲
Kıııız maşallah sanaaa salıncağını sevdiğim inşallah daha da iyi olacaksın 🥰🥰🥰 Senin de emeğine, yüreğine sağlık abicim 🌸

altair

Paylaşımcı
Herkese hayırlı günler dilerim ☺Bizde durumlar çok iyi bu çocugumuz hayatı tehlikesini çok şükür atlattı🥰yarası iyileşiyor haftaya dikişleri sökeceğim 👍Şuan iştahı da yerine gelmeye başladı dualarınızla daha iyi olacak inşallah 🤲
abi selam çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tsc6045

Müdavim
Maşallah 🧿 hareketlenmeye başlamış ❤ elinize sağlık hocam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR hocam bu yavrumuz ne durumda
Çok daha iyi durumda maşallah iştahı yerinde kilosu yerinde ☺👍 Ama götürdükleri hekim çok kötü dikiş atmış bu yüzden dikişlerin yaraları hala iyileşmedi o yüzden pansumanı devam ediyor dikişler sökülmedi biraz daha zamanı var

Pıtırcık

Eski Forumcu
Çok daha iyi durumda maşallah iştahı yerinde kilosu yerinde ☺👍 Ama götürdüğünüz hekim çok kötü dikiş atmış bu yüzden dikişlerin yaraları hala iyileşmedi o yüzden pansumanı devam ediyor dikişler sökülmedi biraz daha zamanı var
Maşallah emeğiniz sağlık hocam. Çok güçlü bir yavru maşallah. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için merak ediyordum epeydir aklımdaydı

altair

Paylaşımcı
Çok daha iyi durumda maşallah iştahı yerinde kilosu yerinde ☺👍 Ama götürdükleri hekim çok kötü dikiş atmış bu yüzden dikişlerin yaraları hala iyileşmedi o yüzden pansumanı devam ediyor dikişler sökülmedi biraz daha zamanı var
selam abi müsait olunca kuşun videosunu atabilirmisin bide kargoyu gönderdinmi bu gün kadın bi kargocu zile bastı ne ürün getirdi nede kendisi geldi inşallah hırsız değildir kargo takip numarasını atabilirmisin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
selam abi müsait olunca kuşun videosunu atabilirmisin bide kargoyu gönderdinmi bu gün kadın bi kargocu zile bastı ne ürün getirdi nede kendisi geldi inşallah hırsız değildir kargo takip numarasını atabilirmisin
Müsait olunca video paylaşırım kardeşim kargon aynı gün gönderildi ve bununla ilgili bilgi almak isterseniz mamaist whatsap hattından ulaşın konu dağılmasın👍

altair

Paylaşımcı
Müsait olunca video paylaşırım kardeşim kargon aynı gün gönderildi ve bununla ilgili bilgi almak isterseniz mamaist whatsap hattından ulaşın konu dağılmasın👍
abi ilaçlar elime ulaştı resipatory virkons ve vilmectin almıştım kuşum bitlendiğinden nasıl kullanıcam

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
abi ilaçlar elime ulaştı resipatory virkons ve vilmectin almıştım kuşum bitlendiğinden nasıl kullanıcam
Virkons kafesi dezenfekte ediceksin. Vilmectinide ilk dozunu ensesine bir damla olarak yapıcaksın. İkinci dozunu 10 15 gün sonra aynı şekilde, sonra 3 veya 6 ayda bir tekrarlaman gerekiyor.
Resipatory bilmiyorum yorum yapamıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Virkons kafesi dezenfekte ediceksin. Vilmectinide ilk dozunu ensesine bir damla olarak yapıcaksın. İkinci dozunu 10 15 gün sonra aynı şekilde, sonra 3 veya 6 ayda bir tekrarlaman gerekiyor.
Resipatory bilmiyorum yorum yapamıyorum
6 ayda bir tekrar edilecek
@Mert G.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yanlış 3-6 ay olmaz, 2-3 ayda bir tekrar edilecek
@Mert G.
Ablam bu makale 6 ayda bir yapılması gerektiği söylüyor.Önlem amaçlı

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablam bu makale 6 ayda bir yapılması gerektiği söylüyor.Önlem amaçlı
Makaleye göre 6 ay diyor, gözde hocamız da İvermectin yoğun olduğu için 6 ayda bir iki doz uygun diyor, bende bundan sonra 6 ay olarak öneririm
Sıkıntı yok, düzelttim, sirke yararlıydı bir zamanlar şimdi zararlı, vilmectin in de günü 6 ay uygunmuş
Öyle öneririz bundan sonra,
Sende İmlâ kurallarına lütfen dikkat et tekrar uyarmak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...