• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Şehmus abi Tuğrul abi yardım

Semihzz123

Tutkulu
Tuğrul abi konuştuğumuz elexus vitamini aldim ama tek satiliyor burdaki dükkandan aldim çünkü benim kuşlarda enfeksiyonlu dışkı olduğunu söyledi Şehmus abi bende fotoğrafta attığım vitamini aldım bunun kullanimi nasil oluyor kac damla damlatmam gerek ne kadar durmasi gerek

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tuğrul abi konuştuğumuz elexus vitamini aldim ama tek satiliyor burdaki dükkandan aldim çünkü benim kuşlarda enfeksiyonlu dışkı olduğunu söyledi Şehmus abi bende fotoğrafta attığım vitamini aldım bunun kullanimi nasil oluyor kac damla damlatmam gerek ne kadar durmasi gerek
Her ürünün kullanımı farklıdır. Yazması gerekirdi

Semihzz123

Tutkulu
O suluga 5 damla damlat suyu yazın 8 saatte kışın 12 saatte değiştir. Haftada 1 yeterli
Abi benim kuşlar ishal oldu Şehmus abi enfeksiyonlu dedi 5 gun araliksiz ver dedi ama avidear önerdi o ben bulamayinca bunu aldım kuşların dışkısını atiyom sanada

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abi benim kuşlar ishal oldu Şehmus abi enfeksiyonlu dedi 5 gun araliksiz ver dedi ama avidear önerdi o ben bulamayinca bunu aldım kuşların dışkısını atiyom sanada
Kuşların ishalde 5 gün ver peşpeşe bunu. Ben normal zamanlarda da haftada 1 verebilirsin diyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tuğrul kardeşim belirttiği gibi suluga 5 damla şeklinde hergun tazeleyerek 5 gün kullanın duruma göre tekrar yazarsınız geçmiş olsun