• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sebzeleri rendeleyip buzluğa atsak problem olur mu?

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Evde 1-2 kuş besleyenler bu sorundan mustariptir. Konumuz israf. Arkadaşlar bildiğiniz üzere havuçu kabağı vs. mamayı nemlerdirmek için rendeliyoruz bu sebzeleri rendelerken mesela büyük havucun bir parmak ucu kadar rendeliyoruz, kalanı kalıyor bu kalanı direkt rendelemeden buzdolabına attığımız zaman ürün çok çabuk bozuluyor. Acaba rendeleyip buzluğa atsak bir problem olur mu? (Dediklerim sadece sebze için geçerli bu arada, yumurtayı vs. sakın dolaba atmayın.)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba,
Evde 1-2 kuş besleyenler bu sorundan mustariptir. Konumuz israf. Arkadaşlar bildiğiniz üzere havuçu kabağı vs. mamayı nemlerdirmek için rendeliyoruz bu sebzeleri rendelerken mesela büyük havucun bir parmak ucu kadar rendeliyoruz, kalanı kalıyor bu kalanı direkt rendelemeden buzdolabına attığımız zaman ürün çok çabuk bozuluyor. Acaba rendeleyip buzluğa atsak bir problem olur mu? (Dediklerim sadece sebze için geçerli bu arada, yumurtayı vs. sakın dolaba atmayın.)
Taze olması her zamn iyidir. Havucu rendeleyin kalanını yiyin. Ben öyle yapıyorum çok sağlıklı benim içinde kuşlar içinde. Ama sorun olavcagini sanmam

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
buzluğa atılıp tekrar çıkartılan sebze su salınımını fazla yapıyor, bu sıkıntı, taze taze vermeniz daha mantıklı

Üst Alt