• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sarı dışkı

ilayyda

Yeni Üye
Arkadaşımın muhabbet kuşu ilk kez bu şekilde dışkı yapmış. Sizce bir sorun var mıdır anlayan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa harici birşey verdinmi bugün

Enurdincer

Yeni Üye
Merhaba ben kuşun sahibiyim yeni kayıtoldum yemi karışık yem içinde renkli ekmek kırıntıları falan var @TG SPAA

TG SPAA

Paylaşımcı
Önerinizi uygulayacağım ama bebeklikten beri hep bu yemden kullanıyor ilk defa böyle bi dışkı yaptı çok korktum niye olmuş olabilir
Bir hastalıktan dolayı böyle olmaz. Yem bozulmuş olabilir. Ekmek kırıntılarından dolayı olmuş olabilir.

EnesGenç

Eski Forumcu
Acik yem kullanıyorsunuz heralde onlar siz almadan önce de aldığınız yerde uzun süre açık kalıyor buda bayatlamasina sebep oluyor. Yemde bozulma kusada etki eder

Enurdincer

Yeni Üye
Acik yem kullanıyorsunuz heralde onlar siz almadan önce de aldığınız yerde uzun süre açık kalıyor buda bayatlamasina sebep oluyor. Yemde bozulma kusada etki eder
Hayır açık yem kullanmıyorum hatta paketi açtıktan sonra bayatlamamdı için çok dikkat ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun videosunu görebilir miyim.. ekstra bişey veriyor musunuz? Suyunda vitamin kaç gün kalıyor?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Streamable com dan ekleyiniz

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Büyük ihtimal yemindeki ekmekler bozuldu. O ekmekler de boyanıyor o yüzden yem değiştirmeniz iyi olur. Geçmiş olsun ✨