• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sarı dışkı

berranazbas

Paylaşımcı
Merhaba tekrardan. İki forpus kuşumun birinde sarı dışkılama var hangisinde bilmiyorum. Yoktu bugün fark ettim. Sarı dışkı neyin belirtisidir ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba tekrardan. İki forpus kuşumun birinde sarı dışkılama var hangisinde bilmiyorum. Yoktu bugün fark ettim. Sarı dışkı neyin belirtisidir ne yapmam lazım
Merhaba ne ile beslediniz son iki gündür, dığer dışkı daha koyu, beslenmeden dolayı olabilir

berranazbas

Paylaşımcı
Normalde günde 1 kere mama hazirliyordum havuçlu ama onu vermeyi bıraktım ondan sonra dışkı böyle olmaya başladı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Normalde günde 1 kere mama hazirliyordum havuçlu ama onu vermeyi bıraktım ondan sonra dışkı böyle olmaya başladı
Kanatlılarda dışkı rengi beslenmeye göre değişir, yem dışkısı, mama dışkısı, kuruyemiş dışkısı, sebze dışkısı farklıdır, endişe etmeyin lütfen 👍😊

berranazbas

Paylaşımcı
Havuç dışkının rengini değiştirir. Havuç verilmediği zamanlarda dışkı rengi turuncu sarı tonlarında değilse yeşil kahverengi ise sorun yok.
Açıkçası bu dışkı başladığından beri mama hazirlamadim sadece darı ile beslendiler bugün sularına probiyotik koydum beklemedeyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Konuyu tekrar aktif ediyorum ama bugün dışkıların daha da beyazlastığını fark ettim pankreas gibi geldi. Hâlâ normal mi bu dışkılar bakabilir misiniz
Tabana peçete koyup peçete üzerine yapmış dışkı görebilir miyiz

Üst Alt