• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sarı dışkı ve kusma

Samilbaki

Aktif Üye
Merhabalar çift muhabbet kusu kafesimde sarı renk dışkı ve kusulmuş top gibi yem buldum resmini ekliyorum biraz araştırdım normal diyen de var hastalık belirtisi diyende var bugün mama verdim yumurta havuç felan onun dışında bişey vermedim erkek normalde dişiye kusup besliyor ama hiç yerde görmemiştim böyle. Kuslarım hastamı normal mi yardımcı olurmusunuz
Kuşlarda bir anormallik görmedim bu arada erkek kyr yapmaya çalısıyor dişi de yuvada yatıyor ne bulsa kemiriyor Ekli dosyayı görüntüle 5140

Son düzenleme:

Samilbaki

Aktif Üye
az önce normal dışkıladı. biraz sakin, kendi halinde tüylerini düzeltiyor. tüyde de kendisi
dışkıyı dişi kuşumda gördüm, sarı dışkı onundu ama yemi hangisi kustu bilmiyorum yemler birbirine yapısık top gibi olmus dişi yuvadayken erkek kendi kendine kusmuş olabilir mi acaba, ben sarı dışkıyıda görünce direk dişi kusmuştur diye düşünmüştüm

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Tek seferlik gibi görünüyor. Dişiye kusarken de olmuş olabilir. Sürekli rastlarsanız takip etmelisiniz. Sakıncası yoksa resimlerini görebilir miyiz?

Samilbaki

Aktif Üye
Bu kusma diğer üstatlar daha iyi bilir ama kur kusmasinda böyle birbirine yapışmış olmuyor sanırım
Dün vitamin vardı suyunda ondan etkilenmiş olabilirmi diye düşündüm ama sürekli veriyorum zaten haftada 2 gün veya 3 gün

Samilbaki

Aktif Üye
Tek seferlik gibi görünüyor. Dişiye kusarken de olmuş olabilir. Sürekli rastlarsanız takip etmelisiniz. Sakıncası yoksa resimlerini görebilir miyiz?
Bu sabah 1 parça daha kusmuk gördüm hal hareketleri normal gibi gün içinde çoğunlukla yuvada vakit geçiriyor uzaktan bakıyorum bazen uyuyor bazen tüylerini düzeltiyor felan ne bulsa kemirmeye çalısıyor tüyden çıkamadı 1 ayı geçti ve peşpeşe bu şekilde dışkıladı birkaç gündür dışkısında beyaz olan kısım böyle şeffaf olabiliyor Ekli dosyayı görüntüle 5169Ekli dosyayı görüntüle 5170

Üst Alt