• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Salma Kafes İçin Yaş

Ldkd8282

Yeni Üye
Salma kafeste üretim yapmak istiyorum.Max. kaç aylık kuşlar almam gerek?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Merhaba, Salma üretimde yavruluktan almanız verimi daha artırır. Dışarından büyük kuş sokulduğunda anlaşmada zorluklar, hastalık gibi problemler olabiliyor. Bu konuda @Şehmus BAKIR abim bilgi sağlayacaktır.

Ldkd8282

Yeni Üye
Merhaba, Salma üretimde yavruluktan almanız verimi daha artırır. Dışarından büyük kuş sokulduğunda anlaşmada zorluklar, hastalık gibi problemler olabiliyor. Bu konuda @Şehmus BAKIR abim bilgi sağlayacaktır.
Salma kafesim hazır ama henüz daha içine kuş salmadım.İlk olarak yavru kuş mu almam lazım yoksa 6 aylıktan büyük mü

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Salma üretimi için önce mekan gereklidir .kaç metrekare yeriniz var? Yükseklik nedir? Yavru alırsanız daha iyi olur ama yuvalık takmayın dişi sayısini fazla tutun kuşlar ikinci tüylerini attıktan sonra yuvalik takınız ve yuvalik sayısını da dişilere göre ayarlayın 👍

Ldkd8282

Yeni Üye
Merhaba Salma üretimi için önce mekan gereklidir .kaç metrekare yeriniz var? Yükseklik nedir? Yavru alırsanız daha iyi olur ama yuvalık takmayın dişi sayısini fazla tutun kuşlar ikinci tüylerini attıktan sonra yuvalik takınız ve yuvalik sayısını da dişilere göre ayarlayın 👍
90 cm genişlik,1,80 yükseklik, 65 genişlikli bir salma kafes.3 erkek 3 dişi düşünüyorum ama anladığım kadarıyla sayıyı eşit tutmamam gerek.Eşit tutarsam bir sıkıntı olur mu?

Üst Alt