- Hastalık Belirtileri
- Sallabaş
Dun parkta kucuk cocuklarin elinden aldim bu guvercini. Kuşçu hasta diye vermis cocuklara. Bende cocuklari ikna edip aldim ellerinden. Yaziktir gunahtir yani. Kuşlar hakkinda hic bilgim yok internetten arastirdim biraz sallabas hastalıği diye bir sey varmis bu guvercinde o sekilde boynu donuyor. Özellikle korktugunda elime felan aldigimda oluyor. Normal kendi dururken duz durabiliyor. Yem yiyor su iciyor. Dun vitamin aldim suyuna ekledim. Bugunde birazcik sarimsak yutturdum iyi geliyormus dediler. Normalde sallabas olma durumunda ishalde oluyormus sanirim kuslar ama bu guvercin dun aldigimda biraz ishal gibiydu suan cok iyi durumda dışkısı.
Acaba daha oncesinden hastaligi gecirip atlatip bu şekilde özürlü kalmis olabilir mi? Bilgisi olan varsa ne yapabilirim bu kuş icin, suan evimde kucuk bir kedi cantasinin icerisinde. Duzelir mi ucabilir mi. Bu sekilde hayatina devam edebilir mi
Acaba daha oncesinden hastaligi gecirip atlatip bu şekilde özürlü kalmis olabilir mi? Bilgisi olan varsa ne yapabilirim bu kuş icin, suan evimde kucuk bir kedi cantasinin icerisinde. Duzelir mi ucabilir mi. Bu sekilde hayatina devam edebilir mi