Umut1138
Aktif Üye
Yani kız dediler hep erkek olamazmı ya hiçmi şans yok ben hep konusturmak icin almıştım Erkek olma ihtimali Kaç Watch unnamed | Streamable 4 aylık oldu sanırım
Ben disi diyorum maşallah dişiler de konuşur diye biliyorumYani kız dediler hep erkek olamazmı ya hiçmi şans yok ben hep konusturmak icin almıştım Erkek olma ihtimali Kaç Watch unnamed | Streamable 4 aylık oldu sanırım
Ötüs videodaki gibiyse hep disi diyelim.Yani kız dediler hep erkek olamazmı ya hiçmi şans yok ben hep konusturmak icin almıştım Erkek olma ihtimali Kaç Watch unnamed | Streamable 4 aylık oldu sanırım
Bence adı inci olsun çok güzel parlıyorÖtüs videodaki gibiyse hep disi diyelim.
Şakirenin saçlar baya uzamış![]()
Hayir onu burçak ablaya ayırttıkBence adı inci olsun çok güzel parlıyor
Aynen öyleÖtüs videodaki gibiyse hep disi diyelim.
Şakirenin saçlar baya uzamış![]()
Abi ben pearl erkek hiç görmedimBen o kadar üretim yaptım o kadar sultan gördüm sadece bir kez erkek pearl( onda da üretimde başarılı olamadım) ve iki kez pied dişiye denk geldim(onuda beni zorla inandırdılar)
![]()
Abi ne diyon budamı dişi henüz 4 aylık büyüdükçe ötüşün değişme ihtimali yokmu inşallah erkektir ben hala inanamıyom dişi olduna çok seviyom ama kuzumuBen o kadar üretim yaptım o kadar sultan gördüm sadece bir kez erkek pearl( onda da üretimde başarılı olamadım) ve iki kez pied dişiye denk geldim(onuda beni zorla inandırdılar)
![]()
Benimki 2,3 aylikken değişken ötmeye başladı. Dişi olma ihtimali çok yüksek başlaması lazım melodik ötüşeAbi ne diyon budamı dişi henüz 4 aylık büyüdükçe ötüşün değişme ihtimali yokmu inşallah erkektir ben hala inanamıyom dişi olduna çok seviyom ama kuzumu
Dişi sadece kelime tekrarlar deme ıslıkla şarkı çalabilirmiBenimki 2,3 aylikken değişken ötmeye başladı. Dişi olma ihtimali çok yüksek başlaması lazım melodik ötüşe
Eğer sen mutlu olacaksan senin için her zaman erkek diyebilirim kardeşimAbi ne diyon budamı dişi henüz 4 aylık büyüdükçe ötüşün değişme ihtimali yokmu inşallah erkektir ben hala inanamıyom dişi olduna çok seviyom ama kuzumu
Sizin çabanıza ve ilginize bağlı.Dişi sadece kelime tekrarlar deme ıslıkla şarkı çalabilirmi
Bide dişi sesi çıkarıyor internetteki dişi seslerine cevap veriyor erkek seslerine cevap vermiyor eşcinsel heralde bizimki anlamadımkiSizin çabanıza ve ilginize bağlı.
İnsallah abi erkek olur bide benim tüm kuşlarım oyuncuydu o yüzden bu sultan çok ilginç geldi hiç topla oyuncakla oynamıyor hiç oyuncu değil yaşlı dedeler gibiEğer sen mutlu olacaksan senin için her zaman erkek diyebilirim kardeşiminşallah erkek olur diye dua edelim
Ben sadece pearl mutasyonu ile ilgili bir fikrimi belirttim
![]()
Onu öyle yorumlamak biraz garip olduBide dişi sesi çıkarıyor internetteki dişi seslerine cevap veriyor erkek seslerine cevap vermiyor eşcinsel heralde bizimki anlamadımki![]()
İspinoz, penguen, martı ya da albatros değil hocam düşük ihtimal rahat olunuz.Bide dişi sesi çıkarıyor internetteki dişi seslerine cevap veriyor erkek seslerine cevap vermiyor eşcinsel heralde bizimki anlamadımki![]()
Ya şimdi sürekli aynı konuları açmak istemiyomda bu tüy dökümüne girdi muhtemelen ve benekli tüyler dökülüyor ve forumlarda kuşun karakterine göre geç ötebilir diyo benimki henüz 4.5 aylık bide dişi kuşlar çok ötmez diyolar bunu susturamıyoz biz tek tip ötsede herşey 7 ve 8. Aya bağlı bence gaza geldim gene içime erkek tohumları ektiOnu öyle yorumlamak biraz garip oldu![]()