• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

saka kuşumun nesi var anlayamadığım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim bilgim olmadığı için verdim. öğrenmiş oldum çok teşekkürler hocam söyledikleriniz uygulayıp durumu bildireceğim. bu arada tekrar entrobac vermeyi düşünüyordum 2 gün sonrası temiz su verdikten sonra vermeyim mi artık onu da.
Vermeyin, entrobacta da vitamin var bu hafta hiçbir şey vermeyin, dışkıyı takip edelim 🙏🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, Burçak Hocam Saka kuşumun alt tarafı şişmiş bir şekilde.. Ne yapmam gerekiyor, Kuşumun neyi var? Çok üzülüyorum bu durumuna.. Yardım rica ediyorum. Teşekkürler..

Ekli dosyayı görüntüle 86717
Merhaba geçmiş olsun
Çok zayıflamış, kite olabilir veteriner hekim görmeli acil bir şekilde

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Önerdiğiniz bir veteriner var mı hocam. İstanbul'da bildiğim iyi veteriner hiç yok araştırdım ama hepsinde de çok kötü yorumlar var. Bu durum da beni tedirgin ediyor.
Öncelikle tekrar geçmiş olsun
Vetform Alternatif tıp merkezi gözde hocamız var kuşlarda uzman

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kağıthane'de hocamız götürürüm derseniz bana özelden ulaşın size iletişim bilgileri vereyim randevu almanız için yardımcı olayım durumu acil kuşun

Renklerveyüzler

Yeni Üye
Kağıthane'de hocamız götürürüm derseniz bana özelden ulaşın size iletişim bilgileri vereyim randevu almanız için yardımcı olayım durumu acil kuşun
hocam iletişim bilgilerim
hocam
[/QUOD
Demet hocam merhaba, vetform hastanesinde çok kötü yorumlar var ürküyorum açıkcası.