B Burakcan Yeni Üye Katılım 20 Tem 2026 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazartesi saat 02:16'de #1 İstanbul Avrupa yakasında muhammet kuşu sahiplenmek istiyorum
S sultant Yeni Üye Katılım 17 Tem 2026 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazartesi saat 12:55'de #2 Esenyurt sultan papağanı var 1 çift ilgilenir misin?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,146 Tepkime puanı 7,739 Puanları 113 Pazartesi saat 13:16'de #3 sultant' Alıntı: Esenyurt sultan papağanı var 1 çift ilgilenir misin? Genişletmek için tıkla ... Yavrusu büyüdü mü? Sahiplendirmek istediğiniz kuşlar yavrunun anne babası mı? Yavru büyümeden vermeseniz.
sultant' Alıntı: Esenyurt sultan papağanı var 1 çift ilgilenir misin? Genişletmek için tıkla ... Yavrusu büyüdü mü? Sahiplendirmek istediğiniz kuşlar yavrunun anne babası mı? Yavru büyümeden vermeseniz.
S sultant Yeni Üye Katılım 17 Tem 2026 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazartesi saat 14:02'de #4 Yok yavruda çok az gelişme var anne besliyor ben çok ilgilenemiyorum yavrusuyla herşeyiyle beraber verecem bakabilecek birine
Yok yavruda çok az gelişme var anne besliyor ben çok ilgilenemiyorum yavrusuyla herşeyiyle beraber verecem bakabilecek birine