• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ankara Sahiplendirme (Sevda papağanı)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İnşallah sahiplenen ailede mutlu olur. Almak isterim ama 260 km var arada gelemem😪😪😪😪😪😪
İnşallah kardeşim 🙏🏻 Gönderimi karşılamak üzere tüm illere gönderim sağlarım. Gönderimdeki tek şartım çevre iller çok uzak yerlere göndermek benim içimden gelmiyor. Psikolojik olarak hayvanı o sıkıntıya sokmak istemiyorum.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
1,5-2 yaşında Dişi Erkeğinin sağlık sorunu dolayısıyla ihtiyaç fazlası olmuştur sahiplendirilecektir. Bilgi için özelden yazabilirsiniz.
Uyy şuna bakın yaz-buz dondurma gibii🤩
Umarım en kısa zamanda mutlu olabileceği bir yuva bulunur

EnesGenç

Eski Forumcu
İnşallah kardeşim 🙏🏻 Gönderimi karşılamak üzere tüm illere gönderim sağlarım. Gönderimdeki tek şartım çevre iller çok uzak yerlere göndermek benim içimden gelmiyor. Psikolojik olarak hayvanı o sıkıntıya sokmak istemiyorum.
Afyon biraz uzun ama düşünüyorum. Babama ve anneme sormam lazım . Yoksa kendimi kapıda bulurum 😅😅😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
1,5-2 yaşında Dişi Erkeğinin sağlık sorunu dolayısıyla ihtiyaç fazlası olmuştur sahiplendirilecektir. Bilgi için özelden yazabilirsiniz.
Güzel insandan güzel bir hareket tebrikler kardeşim 👍😊 alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun inşallah

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
aslında sahiplenmeyi bi düşünmedim değil.. ama ıspartadayım ve tecrübe ettiğim bir cins değil. tabii sağlık sorunlarını iyileştirmek için elimden geleni yaparım ama sanırım bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar bu miniğe yuva olsa daha doğru olur gibi

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah, sahibine şimdiden hayırlı olsun. Çok düşünceli bir davranış 👍

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
aslında sahiplenmeyi bi düşünmedim değil.. ama ıspartadayım ve tecrübe ettiğim bir cins değil. tabii sağlık sorunlarını iyileştirmek için elimden geleni yaparım ama sanırım bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar bu miniğe yuva olsa daha doğru olur gibi
Sağlık sorunu olan kuşu sahiplendirmek olmaz hocam resimdeki kuş gayet sağlıklı :) Hasta olan eşi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayırlsı olsun 🙂 yeni yuvasinda sağlık sıhhale çok mutlu olsun inşallah 🙏🏻

dwasshi

Yeni Üye
Sahiplendirilmedi ise sahiplenmeyi çok isterim, numaranızı verirseniz detaylari konusabiliriz

Üst Alt