Münzevi
Aktif Üye
Selamlar güzel forumun güzel üyeleri. Bu arkadaşı dün sokakta bulduk, adı Paşa'ymış. Sahibiyle iletişime geçtik ancak istemiyor ve bakacak yeri yok. Ben şuan geçici yuvayım ancak evde hem köpeğim hem de kuşlarım olduğu için acilen iyi bakılacak bir yuvaya sahiplendirmem gerekiyor.
Kısırlaştırma ve çip devri şartımız vardır. Kendisi 1,5 yaşında erkek bir kedi. Irkının net özelliklerini taşıyor. Karakter olarak da tırmalama bilmeyen, rahatına düşkün, olduğu yerden kalkmayan dana gibi bir çocuk.
Dipçe: Çocuğum istiyor diye lütfen gelmeyin, çocuğun hevesi kaçınca kılı tüyü masrafı bahanesiyle bu hayvan sokağa veya barınağa terk edilecek, bunda hemfikiriz diye sanıyorum.
Çocuk bekleyenler de bir zahmet yazmasın çocuk doğunca da hayvanın atılacağını düşünüyorum.
Öğrenci kardeşlerimiz şu zor dönemde bence geleceklerine yatırım yapmalılar.
Aile düzeni oturmuş evlat olacak bir yuvaya sahiplendirmek istiyorum.
Yer: İstanbul Avcılar. Lütfen yayın, ekran alın profillerinizde paylaşın, güzel bir yuva bulalım şu pamuk oğlana.

Kısırlaştırma ve çip devri şartımız vardır. Kendisi 1,5 yaşında erkek bir kedi. Irkının net özelliklerini taşıyor. Karakter olarak da tırmalama bilmeyen, rahatına düşkün, olduğu yerden kalkmayan dana gibi bir çocuk.
Dipçe: Çocuğum istiyor diye lütfen gelmeyin, çocuğun hevesi kaçınca kılı tüyü masrafı bahanesiyle bu hayvan sokağa veya barınağa terk edilecek, bunda hemfikiriz diye sanıyorum.
Çocuk bekleyenler de bir zahmet yazmasın çocuk doğunca da hayvanın atılacağını düşünüyorum.
Öğrenci kardeşlerimiz şu zor dönemde bence geleceklerine yatırım yapmalılar.
Aile düzeni oturmuş evlat olacak bir yuvaya sahiplendirmek istiyorum.
Yer: İstanbul Avcılar. Lütfen yayın, ekran alın profillerinizde paylaşın, güzel bir yuva bulalım şu pamuk oğlana.