• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! SAHİPLENDİRİLMİŞTİR..ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRME: Erkek Scottish Fold

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Münzevi

Aktif Üye
Selamlar güzel forumun güzel üyeleri. Bu arkadaşı dün sokakta bulduk, adı Paşa'ymış. Sahibiyle iletişime geçtik ancak istemiyor ve bakacak yeri yok. Ben şuan geçici yuvayım ancak evde hem köpeğim hem de kuşlarım olduğu için acilen iyi bakılacak bir yuvaya sahiplendirmem gerekiyor.
Kısırlaştırma ve çip devri şartımız vardır. Kendisi 1,5 yaşında erkek bir kedi. Irkının net özelliklerini taşıyor. Karakter olarak da tırmalama bilmeyen, rahatına düşkün, olduğu yerden kalkmayan dana gibi bir çocuk. :)
Dipçe: Çocuğum istiyor diye lütfen gelmeyin, çocuğun hevesi kaçınca kılı tüyü masrafı bahanesiyle bu hayvan sokağa veya barınağa terk edilecek, bunda hemfikiriz diye sanıyorum.
Çocuk bekleyenler de bir zahmet yazmasın çocuk doğunca da hayvanın atılacağını düşünüyorum.
Öğrenci kardeşlerimiz şu zor dönemde bence geleceklerine yatırım yapmalılar.
Aile düzeni oturmuş evlat olacak bir yuvaya sahiplendirmek istiyorum.

Yer: İstanbul Avcılar. Lütfen yayın, ekran alın profillerinizde paylaşın, güzel bir yuva bulalım şu pamuk oğlana.

q.jpg
w.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamlar güzel forumun güzel üyeleri. Bu arkadaşı dün sokakta bulduk, adı Paşa'ymış. Sahibiyle iletişime geçtik ancak istemiyor ve bakacak yeri yok. Ben şuan geçici yuvayım ancak evde hem köpeğim hem de kuşlarım olduğu için acilen iyi bakılacak bir yuvaya sahiplendirmem gerekiyor.
Kısırlaştırma ve çip devri şartımız vardır. Kendisi 1,5 yaşında erkek bir kedi. Irkının net özelliklerini taşıyor. Karakter olarak da tırmalama bilmeyen, rahatına düşkün, olduğu yerden kalkmayan dana gibi bir çocuk. :)
Dipçe: Çocuğum istiyor diye lütfen gelmeyin, çocuğun hevesi kaçınca kılı tüyü masrafı bahanesiyle bu hayvan sokağa veya barınağa terk edilecek, bunda hemfikiriz diye sanıyorum.
Çocuk bekleyenler de bir zahmet yazmasın çocuk doğunca da hayvanın atılacağını düşünüyorum.
Öğrenci kardeşlerimiz şu zor dönemde bence geleceklerine yatırım yapmalılar.
Aile düzeni oturmuş evlat olacak bir yuvaya sahiplendirmek istiyorum.

Yer: İstanbul Avcılar. Lütfen yayın, ekran alın profillerinizde paylaşın, güzel bir yuva bulalım şu pamuk oğlana.

Ekli dosyayı görüntüle 79100
Ekli dosyayı görüntüle 79101
Merhaba, İnşallah bu yakışıklının çok güzel sıcak bir yuvası olur 😊🤲🥰

Mert G.

Eski Forumcu
İyi yuva bulunur inşallah ama benim bir sorum var. Niye kısırlastırma şartı var merak ediyorum . Erkek kedi ne kadar doğru bilemedim. Kısırlasan kendi hantal olduğundan sağlık sorunu açabiliyor dıye biliyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
17 abla bir anlık erkek olarak okuyunca üretimin hesap katamadım . Sormak istedim çünkü erkek kedılerde sağlık sorunu oluyor ve eskisi gibi koşup zıplayamıyorlar
17 yaş çok güzel genceciksin😊🤲oğlum da aynı yaşta😊👍kısırlastırma bir çok hastalığın önüne geçer ve kısır yem ile çok uzun bir ömrü olur inşallah 😊🤲

Mert G.

Eski Forumcu
17 yaş çok güzel genceciksin😊🤲oğlum da aynı yaşta😊👍kısırlastırma bir çok hastalığın önüne geçer ve kısır yem ile çok uzun bir ömrü olur inşallah 😊🤲
Abla Allâh bağışlasın, Allah anneli babalı büyütsün oğlunuzu. Onları duymuştum biliyorum . Teyzemler de kedi bakıyor hepsı dişi kediydı ve kısır kedilerdi. Ama onlara sizin dediğiniz gibi sağlıklı oluyorlar.
Erkek kedı depresyona giriyor diye biliyordum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla Allâh bağışlasın, Allah anneli babalı büyütsün oğlunuzu. Onları duymuştum biliyorum . Teyzemler de kedi bakıyor hepsı dişi kediydı ve kısır kedilerdi. Ama onlara sizin dediğiniz gibi sağlıklı oluyorlar.
Erkek kedı depresyona giriyor diye biliyordum
Amin ablacım 🤲Rabbim ayırmasın tüm evlatlarımızı ailesinden🥰😊🤲
Evde duranlar için sıkıntı olmaz, dışarıya yollamaz kısır kedi dayak yer diğer kedilerden
Önce sağlık🥰😊🤲

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt